reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kiki – różnie to może być i kto wie czy nie będę Twoją towarzyszką niedoli… ;-)Ja zaciskam kciuki, żebyś już niedługo podchodziła do procedury.

andzia.m – no po prostu nie wierzę, do dupy z tą moją intuicją :wściekła/y: Bardzo mi przykro, że tym razem się nie udało :-:)-(

Jo.M. – normalnie baty Ci się należą. Nie rozumiem czemu Ty nie wierzysz w te zarodki 3-dniowe… :confused: Z tego co pamiętam to zula miała zarodki 2-dniowe i się udało. Proszę tu nie panikować i wierzyć w swoje kropki :tak::tak: trzymam kciuki.

Olusia - co się z Tobą dzieje??

dorotav – 8 piękna liczba, bardzo mi się podoba :-)

Anulla28 – widzę, że powtarzałaś betę, piękny przyrost, gratuluję.

mi mi – mocno wierzę w to, że krwiak się szybko oczyści, kciukam.

kwiatuszek - za Twój jutrzejszy transfer również kciukam.

Ostatnia edycja:
reklama
andziu tulam cieplutko , ale widzę ,że dzielna kobitka z Ciebie ...pozazdrościć :-)

Lilia wiem o jakiego lekarza Ci chodzi :-D i cieszę się bardzo ,z zielonego światełka :tak:

a ja mam już wynik cytologii...jest ok :-) jeszcze tylko ureaplazma , ale to jeszcze tydzień czekania na wynik.

kwiatuszek trzymam kciuki za jutrzejszy transferek maluszka do brzuszka :-)

A właśnie zapomniałam zapytać. Ponieważ zamiast relanium po transferze polecacie magnez, to chciałam zapytać od kiedy należy go brać, jakie dawki są bezpieczne i jaki magnez... Multum tego w aptekach

Hej Dziewczyny, trochę mnie nie było na tym wątku,

Anuszka - a gdzie Ty się leczysz w Warszawie?

Andzia - bardzo mi przykro :-(

Dorotav - widzę, że my na tym samym etapie :-) Ja wczoraj też miałam pierwsze podglądanie. Mam 8-10 dobrze rokujących pęcherzyków, jutro kolejne podglądanie i prawdopodobnie punkcja w środę.

Pozdrawiam Was wszystkie, postaram się szybko nadrobić zaległości.

Anuszka ja złożyłam wniosek o zmianę realizatora na Novum w Warszawie , kiedyś tam jeździłam i byłam bardzo zadowolona do dr Lewick....... Musisz poczytać opinie i sama wybrać , ja się jeszcze zastanawiam nad Lewic.... a Obuch.... :-)

Dziewczyny proszę podpowiedzcie. Jak to jest z tą refundacją leków?? Jeśli moja koleżanka miała juz 2 ivf w programie rzadowym, pierwsza próba ok a w drugiej nie doszło do punkcji (brak reakcji) to ma szanse na refundacje leków??

Dorotav, gratulacje, piękna ilośc pęcherzyków :) niech dalej ładnie równo rosną .

Aisa79, a wy jak sie czujecie? Jakieś objawy ?:-)

Anulla, kiedy masz wizytę pecherzykowa ?

reklama
Bziumelka, ale to chyba zależy od wyników badan i wieku. Trzy refundacje według zaleceń Ministerstwa, czyli chyba 1 będzie miała całościowo bezpłatnie - zabieg plus leki oraz dwie refundacje leków.

Do góry