reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anulla28 - Kciuki , wiarę i fluidki przyjmuję z zamkniętymi oczami. Nie dziękuję;-)

Jutro zajrzę kobietki jak leci. Buziaki

WRZESIEŃ

11: kwiatuszekq20 - udany transfer
12: Aisa79 - druga weryfikacja bety !!
12: dorotav - podglądanie pęcherzyków
15: Anulla28 - wizyta serduszkowa
15: malaMiii - wizyta
15: Jo.M. - wysoka beta !!
15: yplocka1 - wizyta
15: dorotav - podglądanie pęcherzyków
16: Aisa79 - trzecia weryfikacja bety !!
16: inka26 - histeroskopia
18: liskka - wizyta serduszkowa
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET
25: kasik36 - badania prenatalne
26: Olusia7982 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer
andzia.m - stymulacja

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki nie było mnie trochę tak się podzialo ze mam krwiaka :(((( acard mam odstawiony bo po nim krwawie... krwiak poza kosmówka ponoc nie jest tak zle ale się boje i to bardzo

Jo.M 11 dpt zarodki w 2 dobie. A Ty testujesz w poniedziałek?

Dorotka wpisz mnie wstępnie na listopad - stymulacja. W parze z Migotką będzie nam raźniej!

Serce mi pęka ...................

:-( :-( :-( :-( :-(

Ostatnia edycja:
andzia.m, wiem kochana, najgorsze są pierwsze dni, potem jakoś dochodzi się do siebie, najważniejszy jest plan, który trzyma nas w pionie, daje nadzieję, kalendarz uzupełniony w poprzednim poście.

mi mi, krwiaczek się oczyści i nie będzie po nim śladu, będzie dobrze.

andzia m. tak mi przykro;-( jak widać zabrakło szczęścia, to jest moja teoria i będę się jej trzymać... a teraz trzeba dac czasowi czas..niech wszechświat naprawi to co spier....

Witam się z wami po długiej nieobecności . . .
Mam pytanie.
Rozważam zmianę realizatora w programie rządowym na Novum lub Invicte w Warszawie. Czy jest tu ktoś kto może mi doradzić, wyrazić swoją opinię. Będę wdzięczna za nawet kilka słów. . .

reklama
Anuszka, ja ze swojej strony polecam invicte. To jedyna klinika w ktorej sie leczylam i jestem bardzo zadowolona. Maja baaardzo dobre laboratorium. Z lekarzy polecam prof. Dzieki niemu mam dziecko

Do góry