reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie,
Gratuluje wam kochane wysokich bet :*
Trzymam kciuki za kolejne transfery tym ktorym sie jeszcze nie udało a uda napewno kolejnym razem!!!

Aisa79- tak sie ciesze ze wszytsko sie udaje....jestem pewna ze malenstwa zostana z toba na cale 9mies mam takie ogromne przeczucie!!! Jeszce nigdy tak w nic nie wierzylam jak w to ze Ci sie kochana uda!!!

Co do mnie to dzis przyszla 1 @po punkcji, a to oznacza ze z kolejną bedzie transfer :D Czyli już za miesiac :D czyli w pazdzierniku :D Jupiiiiiii :D

reklama
komóreczka to już nie długo ;-) silna babka z Ciebie ;-P ja już jestem po @ i ten czas tak mi się dłuży...

dorotav jak zwykle musiałam cos pokrecic;-) ale może czarownica jestem i endo tez będzie 10mm, bo to bardzo ladne endo jest, nie?, jeśli tak, to żeby tak było w dniu transferu;-)

anulla28 nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, moze i na mnie przyjdzie czas;-P
będzie piękny pęcherzyk ciążowy;-)

dorotav się robi;-)

Jo.M na naszym forum temat prg był już poruszany, dziewczyny pisaly o tym ze prg zmienia się co pare godz. wiec żeby wynik był miarodajny trzeba robic badanie 3 razy na dzień:eek: po następne w nie których kliniach odwoluja ET dopiero powyżej 3 ale nie wiem czy ng/ml czy nmol/l ? bo chyba 3nmol/l to 1 ng/ml czyli w normie;-) a jaki prg mialas w dniu punkcji ?

https://www.babyboom.pl/forum/stara...-rzadowym-dofinansowaniem-66808/index380.html

Ostatnia edycja:
kate - No wiesz co właśnie nie zapytałam o ten progesteron przy transferze. Przed punkcją miałam 2,38 a potem całkiem zapomniałam w euforii dopytać. Przed samym transferem miałam jeszcze rozmowę z dr ile zarodków podajemy i on oglądał te moje ostatnie wyniki i powiedział że ok idziemy na transfer. Tak mnie jakoś tknęło co z tym progesteronem ale pomyślałam sobie że jak coś by było nie tak to by odwołali. W jakiej był normie to nie pamiętam oczywiście. Pozostaje wierzyć mi tylko że był ok bo nic już nie zrobię ale w razie czego sprawdzę to na kolejnej wizycie.

dorota - Trzymam kciuki za super komóreczki. Jak patrzę na Ciebie to tak jak i u mnie ta stymulacja leci piorunem , gorzej po transferze ale co zrobić. W każdym razie nie puszczam kciukasów.

Anulla - Też mam nadzieję jeszcze na jakiś cud cudów ;-). Zobaczymy ??????
Oczywiście za Twojego kropka też trzymam kciuki. Na pewno jest wszystko ok.:tak:

Komóreczka - październik już tuż tuż:-D

andzia.m - Przykro mi bardzo , a który to dzień po transferze i jakich zarodków możesz mi przypomnieć

Ostatnia edycja:
Jom: badanie estradiolu nie ma tym etapie znaczenia.
Co do braku zarodkow do mrozenia. Gdy mialam pierwszego synka to tez wsie zarodki ktore potrzymali do 5 doby padly i nic nie bylo. A jednak ten podany w 3 dobie mial sie dobrze i dzis ma prawie 2,5 roku wiec reguly nie ma. Ty tyle negatywnych rzeczy sobie wmawiasz ze tylko ci nakopac

Lolitka - No tego mi chyba trzeba było. Widzisz jaki człowiek głupi jest ale nic nie poradzę jak ciągle nic nie wychodzi. Rozbawiłaś mnie. Dzięki. Obiecuję już nie biadolić przynajmniej do poniedziałku to będzie 10dpt więc chyba się wybiorę już na bete.

reklama
Do góry