reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witam wszystkie panie :)
Czytam forum od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam, że dołączę do was:-D. Jestem po jednym już nie udanym criotransferze teraz czekam z niecierpliwością i obawą na wynik drugiego. Testuje 1.09.

reklama
JA mam 25lat....głupieje juz bo ja mam PCO i powiedziaal mi pani doktor ze wynik wysoki i trzeba sie cieszyc....a tu wedlug wczesniejszej kolezanki wypowiedzi wychodzi ze jest tylko satysfakcjonujacy....ahh :-(....

Komóreczka, dobrze ci powiedział . Masz satysfakcjonująca liczbę, pomyśl sobie co maja powiedzieć osoby z bardzo niskim amh.
Wyprodukowałas bardzo dużo pęcherzyków, teraz oby wsZystkie były piękne i zapłodnione :)

AISA79

A w ktorym dniu stymulki jestes?
I na ktora masz podgldanko?
Ja tez dzisiaj bylam...wyniki wypisane na poprzedniej stronie ...3mam kciukiza duzoooooooooooo pecherzykow :D
A jak sie czujesz podczas stymulki?

mam za soba 5 zastrzyków z menopuru, gonapeptyl 12 zastrzyków co drugi dzień. Dzis jest mój 13 dzien cyklu. Wizyta na 16.40. Ogólnie czuję sie teraz dobrze. Gorzej czułam sie w weekend. Jestem bardzo ciekawa co mi tam wyrosło i oczywiscię sie denerwuję. Chciałabym, zeby było ładnie. Do tej 16.4o to chyba zęjde :baffled:
Od wczoraj mam dużo śluzu, mam nadzieje ze to nic złego.

Mam wyniki hormonów:

LH: 10.0

mIU/ml
Estradiol: 930
pg/ml
Progesteron: 0.44
ng/m
dobre są czy nie bardzo?

Ostatnia edycja:
AISA79

Sluz to bardzo dobra normalna oznaka....wiec sie ciesz....napewno wynik bedzie dobry!!!!!!!
koniecznie musisz nam dac znac:D
Nie wiem czy zauwazylas ale jestesmy w podobnych dniach ja mam dzis 10 dzien stymulki.(a 13 dzien cyklu)...i w piatek na punkcje jade...
A myslalas juz ilezarodkow chcesz za pierwszym i miejmy nadzije ze za ostatnim razem?
My z mezem myslimy nad jednym po bodobno tez sie podzielic jeszcze moga.....ciekawe czy to takie prawdobodobne???
Co ja bym dała zeby nam wszytkim sie udało!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry