reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lisska, to jeszcze troche wcześnie na jakies konkretne objawy. Pamiętaj tez, że podobne objawy mogą byc zarówno przed @ jaki w ciazy, także nie sugeruj się na razie.

Komóreczka amh to badanie rezerwy jajnikowej. Jej poziom ocenia ilość komórek jajnikowych, które kobieta posiada czyli płodność. Można stwierdzić na tej podstawie ile czasu zostało mniej więcej kobiecie, żeby zajść w ciążę. Nie martw się, masz 17 pecherzyków. Bedzie z czego wybierać :-)

Dlugowłosa, chyba się nie przywitałam wczoraj, wiec witaj w naszych skromnych progach.

andzia.m poinformuj lekarza w dniu punkcji że wziełaś poźniej ovitrelle, bo to jest bardzo ważne aby wziąć co do ustalonej godziny i takie przesuniecie moze miec wpływ na dojrzałośc jajeczek, lepiej aby poczekali z punkcją te 30 minut niż cos ma sie spiepszyć.

na amh to za duzo Komóreczka. Ja mam 2,35 i to jest srednio. jakie masz oznaczenie przy tym wyniku? Chyba, ze chodzi o 2,54 to wtedy jest ok.

AISA79
to jest w ang miarce i mowia ze jest to wynik bardzo dobry....A ile masz latek? bo podobno im sie jest mlodszym to wyzsza ta rezerwa?
Kiedy bedziesz mial wynii bety? trzymam kciuki :*

W anglii maja chyba takie oznaczenia - znalezione na necie.
3,08-21,97 pmol/L (slaba plodnosc)
21,98-40,03 pmol/L (satysfakcjonujaca plodnosc)
40,04-67,9 pmol?L (optymalna plodnosc)
wynik powyzej 67,9 pmol/L moze sugerowac policystyczną chorobe jajnikow

Aisa79, to czekanie jest najgorsze.

Mam 35 lat. Jeszcze jestem w trakcie stymulacji, przede mną trochę drogi do przemaszerowania zostało. Dzis mam poglądanie pęcherzyków.

reklama
Do góry