reklama
dorotav mam nadzieje, że będzie dobrze...ale te blastki to jakies dziwne oznaczenia miały, wiec chyba trochę leniwe... trzymam kciuki za dorodną stymulacje we wrześniu;-P
kasik36 życzę spokojności, bo tylko spokój nas uratuje;-)
kasik36 życzę spokojności, bo tylko spokój nas uratuje;-)
dorotav
Fanka BB :)
kate_p7, a jakie oznaczenia miały blastki ? napisz coś więcej o sobie, z jakiego powodu podchodzicie do ivf ? kiedy testujesz ? to zaraz uzupełnię kalendarz :-) kciuki za stymulację we wrześniu bardzo się przydadzą, no zobaczymy czy w ogóle do niej dojdzie
kasik36
Kate witaj Jakie oznaczenie mialy Twoje blastki?
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia i za "opr" tez bo sie nalezy. Sezon slubow juz sie konczy, za tydzien duze wesele z duza i bogata dekoracja ale sprobuje wszystko porzadnie rozpisac juz w tygodniu, zeby sie nie spinac w weekend. Za 2 tygodnie juz malutkie wesele i dopiero w sylwestra kolejne. Z reszta obowiazkow moi pracownicy sobie poradza. Bede tylko nadzorowac z fotela Wiem, ze musze zwolnic, rozumiem, ze sa rzeczy wazne i wazniejsze.
Dzieki dziewczyny za slowa pocieszenia i za "opr" tez bo sie nalezy. Sezon slubow juz sie konczy, za tydzien duze wesele z duza i bogata dekoracja ale sprobuje wszystko porzadnie rozpisac juz w tygodniu, zeby sie nie spinac w weekend. Za 2 tygodnie juz malutkie wesele i dopiero w sylwestra kolejne. Z reszta obowiazkow moi pracownicy sobie poradza. Bede tylko nadzorowac z fotela Wiem, ze musze zwolnic, rozumiem, ze sa rzeczy wazne i wazniejsze.
Jedna blastka 16B a druga P8B i zastanawiam się czy to w ogole blastki bo punkcje miałam we wtorek i dzisiaj transfer, w necie nic nie znalazłam, więc nie wiem co myśleć?? dzisiaj już 3 gębę w tej mojej klinice poznałam..bardzo ciężko znosiłam stymulacje, może dlatego że urosło az 24 pęcherzyki i nadal mam brzuch jak balaon, kiedy to mija?? w sumie wysiedziałam 17 dobrych jajcow..wiec hiperka ma swe dobre strony;-) u nas mąż ma bardzo slabe nasienie, podwyższoną defragmetacje dna plemnikow itp. wiec nie było szans na IUI tylko ivf, a ja teoretycznie zdrowa powinnambyc, ale w ciąży nie bylam więc jak zajde to się dowiem czy taka zdrowa jestem;-P
a jak u Ciebie sytułacja wygląda? bo AMH masz piękne;-) gentetyka tez ok to w czym problem??
a jak u Ciebie sytułacja wygląda? bo AMH masz piękne;-) gentetyka tez ok to w czym problem??
Kasik beta jest super. Myśl pozytywnie i uwierz w swoje dzieciątko.
Kate witam i trzymam kciuki za pozytywna betę
Jo.M. gdzie przedpadłaś?
mi mi gratuluję przyrostu bety
mimozama własnie liczy sie jakość, chociaz to naturalne, że się martwisz
Wczoraj dostałam @, przyszła planowo . A przez ten długi weekend poprzestawiał mi się czas i czuję sie jakby była niedziela
Dziewczyny czy podczas stymulacji kiedy bierze się leki na jajeczka trzeba jakoś szczególnie uważać w sensie, że nie wolno np nosić cięższych zakupów itd?
Kate witam i trzymam kciuki za pozytywna betę
Jo.M. gdzie przedpadłaś?
mi mi gratuluję przyrostu bety
mimozama własnie liczy sie jakość, chociaz to naturalne, że się martwisz
Wczoraj dostałam @, przyszła planowo . A przez ten długi weekend poprzestawiał mi się czas i czuję sie jakby była niedziela
Dziewczyny czy podczas stymulacji kiedy bierze się leki na jajeczka trzeba jakoś szczególnie uważać w sensie, że nie wolno np nosić cięższych zakupów itd?
Ostatnia edycja:
gos1512
Aisa79 wszyscy mowia ze trzeba zyc normalnie ale ja nic nie nosilam, na sloncu tez nie przebywalam po prostu dmuchalam na zimno zybym sobie pozniej nie powiedziala ze moglam czegos nie robic pod koniec stymulacji i tak Ci sie nie bedzie chcialo nic robic, ja tylko myslalam zeby jak najszybciej te jajka ze mnie wyjeli bo siadac normalnie sie nie dalo chociaz na przytulanie z M mialam ochote ale tez nic z tego
Ostatnia edycja:
pamiętam jak rok temu miałam stymulacje clo do IUI i miałam 4 pęcherzyki wtedy a tak mnie brzuch nawalał, że ledwo siadać mogłam na tyłku. Jakis delikatny ten mój tyłek chyba jest Narazie nie wyobrazam sobie co bedzie przy tak dużej stymulce Dzwiganie siatek z zakupami sobie odpuszcze. Tez wole dmuchac na zimne.
reklama
kasik36
Kate w takim razie to nie blastki bo mialy 4 doby. P8B tez mialam ostatnio podane i to oznacza ponad 8 komorek klasy B ale slabe. Za to da druga calkiem ladna W jakiej klinice sie leczysz, sadzac po weryfikacjach czyzby Invicta? Jezeli masz w sygnaturce to nie widze na telefonie.
Podziel się: