reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia79- ma rację, do wyra i jak Kleopatra przyjmować gości proszę ;-)
A mnie od rana na zmianę jajcory bolą, taki tępy ból co kilka minut.Może jednak coś tam jeszcze rośnie a Ginka ślepa była! No oby, oby dziewczynki! A po zrobieniu zastrzyku z Gonalu zaczęło boleć jeszcze bardziej.A niech boli oby coś wyrosło.

Mimozama, po mojemu to one zdrowo rosną, trzymam za nie kciuki, babsztyl jak nic ślepy jak kret :-)

Jazzabell, jutro Wasz dzień, pierwsze spotkanie, pozytywnych wrażeń i czekamy na fotke :-)

SIERPIEŃ

18: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
19: kate_p7 - I wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
22: kate_p7 - II wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

Cześć - chciałam się przywitać jako nowa-stara :-)
"Nowa" bo w najbliższych dniach wybieramy się do kliniki, a "stara" - bo już na tym forum kiedyś byłam i doczekałam się upragnionej wysokiej bety - córeczki, która dziś ma ponad roczek.
Przy pierwszym ivf wyprodukowałam masę jajeczek ale zapłodniły się tylko 4, z czego 2 się rozwijały i te 2 zostały podane. Nie mamy więc nic na "zimowisku" i będziemy zaczynać od zera. Niby wiem jak to jest - ale... emocje niemal te same.
Wszystkim mocno kibicuję!!!

coleta witaj :) i zycze owocnej stymulacji i wysokiej bety :) jakim wczesniej szlas protokolem i jakim tym razem bedziesz szla?
Dziewczyny napiszcie mi cos wiecej o dlugim protokole, wiem tylko tyle ze cykl wczesniej podaje sie anty a czy dawki hormonow i czas ich podawania jest taki sam, czy wiecej ich sie bierze?

reklama
Do góry