Olusia ja mieszkam kochana miedzy Krakowem a Katowicami
)) ale do lek. jezdze do Kr. no tak myslalam ze tylko my nie dostalysmy sterydu bo wydaje mi się ze praktycznie przy każdych transferach kazda na sterydzie... u mnie w klinice nie patrza czy to swierze czy nie tylko daja jak leci ja tylko tym razem nie dostałam... a pracuje w szpitalu dyżur przezylam choć tak sobie było ale popołudniu już fajnie i spokoj
)) ja się pytałam lek. to na razie mam brac metformax ale chyba szybko mi go odstawi zapytaj się ty u siębe do kiedy bedzieszz na metformaxe??? a sterydu mi NIE DAJE wiec ty się nie zapomnij spytac
))
finesse no to jednak jest ktos jeszcze co idzie bez sterydu
)) a ty za kazdym razem nie dostawalas sterydu ani encortonu ani metypred np... a na metformaxie jestes albo bylas???
dziewczyny wszystko melduje wczoraj bylam w pracy ale sie oszczedzalam i jak wkladalam lutke to takie cos brazowego mi polecialo jak by mi sie okres konczyl brzuch zaczal mnie bolec choc co jakis czas pobolewa niby to ma byc normalne... ale tak sie wczoraj wystaraszylam ze zwiekszylam troszke progesteron i spoko bo na wkladke nic nie wylatywalo...ZALAMALAM sie ze moze i @ dostaje powoli... ale dzis bylam u lekarza i powiedzial ze wszystko ok takie cos brazowe moze sie zdarzac jak tego jest nie duzo bo i lutka troche podraznia i macica rosnie i cos tam jeszcze o arodku mowil ze jak sie tam zagniezdza to takie cuda moga byc a pozatym to jestem teraz ok swojej miesiaczki wiec tez moze byc ale dzis 12DPT BETA
650 PROGESTERON
20,76 dolozyl mi jeszcze lutke pod jezyk
))) a beta chyba ok 9DPT miałam
153,30 ???? lekarz powiedział ze progesteron podrusl od ostatniego beta tez jest ok ... ... ja tez codziennie to się boje żeby wszystko było ok bo to moja PIERWSZA ciaza ... zrobil mi usg plynu w brzuchu nie ma bo się bal o hiperke ale wszystko ok i jak konczyl usg to mowil ze nie ma już nic brązowego
)) w srode mam kolejna wizyte a od dziś mam urlop i do pracy już nie ide
))
kasik ja wczoraj miałam takie cos brązowego ale przy wkładaniu lutki to wygladalo tak jakbym konczyla @ ale na wkladke nic nie wyplywalo ...dziś na usg tez nic nie było jesynie później z lutka takie cos kremowo - jasno brazowo tylko ze lutka taka była podbarwiona choć u mnie to 12dpt no lek dziś powiedział ze tak może być tylko ja tez miałam niski progesteron bo ostatnio 14 dziś 20 niby kazal mi leki tak samo przyjmować ale potem stwierdził ze dolozy mi do srody lutke podjezyk 3x1... może kochana doluz sobie lutke pod jezyk czy ty już masz odstawiona... a brzuch cie boli???
koszmar co sie dzieje wiem po sobie ile nerwow zjadłam i jak bys sie nie uparla na ta lutke pod jezyk to pewnie nie przepisalbymi jej ale ja uparta jestem ... tyle sie staramy tyle czekamy a jak sie uda to caly czas stres żeby cos sie nie wydazylo na wkladke to od wczoraj co chwile zerkam czy cos tam nie ma... lekarz powiedział ze dopóki zywej krwi nie będzie to nie ma sie czym martwic latwo mowic ale na mój ale moim niskim progesteronem tez sie nie przejal bo urośnie no na pewno
anna, migotka tak mi przykro brak slow tule was mocno