Dziewczyny ja po prostu tyle czekałam na pozytywna bete i tyle porażek ze teraz to po prostu modle się żeby wszystko było dobrze odebrałam progesteron i mam niski 14,34 biore luteinę 100mg 3x2 teraz dowip... i duphaston 3x1 lekarz mi powiedział ze więcej się nie wchłania nie rozumiem tego co on mowi do mnie bo dzwoniłam do niego luteinę mam dalej brac tak jak biore a duphaston 1-1-2... nie wiem czy to nie zamalo nie wiem co robic??? ale podobno ta luteina dopochwowa nie wychodzi na badaniach to prawda a duphaston wychodzi???? plamic nie plamie a dziś zrobiłam test i jest druga krecha tylko taka slaba jeszcze ale nie zporannego moczu )) w czoraj wieczorem zrobiłam tez wiec było ale trzeba było się dopatrzeć dziś jest lepsza ))
lolitka zula co myslicie o tym progesteronie nie zamaly????
genna kochana miałam 5ciodniowe obydwa zarodki 2BB... a pracuje w szpitalu mam nadzieje ze będzie spokojny dyżur wsumie swieto wiec nie będzie wizyty i może nawet tak przyjęć nie będzie dziewczyny mam spoko wiec jak powiem ze zabardzo nie mogę dzwigac to zrozumia i będę najwyżej RR mierzyc leki wydam i papiery powypełniam... może akurat będzie spokojny dzień... bo jak dobrze pojdzie to będzie mój ostatni dzień w pracy bo urlop zaczynam a później pewnie dalej zwolnienie tylko marwtwie się tym progesteronem ((
kasik ja ci dziekuje ze tak na wszystkie pytania mi odpisywalas ))
Olusia na razie mam brac ten metformax a lekarz zobaczy kiedy odstawi encortonu tym razem tez nie mam i mam nie brac.... martwię się tylko tym progesteronem (((( mam nadzieje ze u mnie na oddziale tez będzie spokoj wsumie jutro swieto a poza tym korkow tez nie będzie )
lolitka zula co myslicie o tym progesteronie nie zamaly????
genna kochana miałam 5ciodniowe obydwa zarodki 2BB... a pracuje w szpitalu mam nadzieje ze będzie spokojny dyżur wsumie swieto wiec nie będzie wizyty i może nawet tak przyjęć nie będzie dziewczyny mam spoko wiec jak powiem ze zabardzo nie mogę dzwigac to zrozumia i będę najwyżej RR mierzyc leki wydam i papiery powypełniam... może akurat będzie spokojny dzień... bo jak dobrze pojdzie to będzie mój ostatni dzień w pracy bo urlop zaczynam a później pewnie dalej zwolnienie tylko marwtwie się tym progesteronem ((
kasik ja ci dziekuje ze tak na wszystkie pytania mi odpisywalas ))
Olusia na razie mam brac ten metformax a lekarz zobaczy kiedy odstawi encortonu tym razem tez nie mam i mam nie brac.... martwię się tylko tym progesteronem (((( mam nadzieje ze u mnie na oddziale tez będzie spokoj wsumie jutro swieto a poza tym korkow tez nie będzie )
Ostatnia edycja: