reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zemdlałam dziewczyny w poczekalni :/ odpłynęłam całkiem ehh. Wiec też czekali aż dojdę do siebie i dopiero usg. Są dwa jeden w jednym jajniku drugi w drugim. Jest też dużo maleństw co podobno wyrosną. Estrodial coś powyżej 70. I nie dość że się źle czuje to jeszcze doła mam że są tylko dwa a największy 11mm. Co do omdlenia ciśnienie miałam wysokie i nadal się trzęse cała. Kazali przyjechać gdybym znowu za słabła. Lub karetkę wezwać a do nich dzwonić. A po powrocie do domu iść do rodzinnego. No strasznie pomocne. Teraz mi lepiej ale głowa mega boli :(
Kolejne podglądanie w Sobotę.

reklama
Wszystko co doustnie wychodzi w krwi: i dupek i lutka. Zastrzyki tez. Tylko dopochwowo nie bo od razu przenika przez scianki macicy i bardzo niewielki procent jest w krwi takie cos kiedyś pisala LOLITKA odnośnie progesteronu ze wsumie nie ma co go badac na lekach

choć mam nadzieje ze jesnak ten mój progesteron faktycznie jest wyższy

Olusia pewnie bylas u P. Czy...
ja się w sobote zapytam o ten encorton bo wsumie to już sama nie wiem co z nim czy on faktycznie potrzebny jest czy nie jak nie zaszkodzi to wsumie można brac ale jak w tym momencie już i tak nie pomoze to i po co się truc sterydem jakos zaa nim nie jestem ale wszystko dla dzidzi :)))martwię się tylko na razie tym progesteronem :((

mi mi ja chodze do pani doktor Cz....z kolei ja slyszalam ze dupek nie wykrywalny jest we krwi... to ja juz nic nie wiem.... he he :-) no wlasnie ten encorton jest zeby organizm nie odzucil zarodka ale jak sie juz przyjal to hmm?

Ann84 byłaś na tym usg w gamecie ?

Pytanie do dziewczyn które robiły badanie NK i allo MLR , gdzie robiłyście te badania ? U mnie w mieście niestety nie robią :(

olusia- miewam często zawroty głowy owszem, ale wysokie ciśnienie i omdlenia- tego jeszcze nie było.
Badałam się u neurologa, cierpię na migreny przy niektórych mam światło wstręt, drętwieje mi pół twarzy i ręka co jest przerażające:baffled: i wymiotuję. Ale pierwszy raz zasłabłam. To musiała być pogoda, spałam w nocy tylko trzy godziny + hormony oraz stres i jakoś musiało się zemścić.
Wy mi powiedzcie czy jeśli w 7 d.s. w sumie niewiele na hodowałam czy nadal mam jakąś szansę?
Ginka odpowiadała bardzo wymijająco co nie podniosło mnie na duchu ( no zobaczymy- i taka mina że człowiek miał ochotę głowę z puszczoną niosąc wyjść z gabinetu) endo mam 4mm to też bez rewelacji ehh:baffled:

reklama
Mimozama to masz nie ciekawie... moze faktycznie emocje, stres wplynelo na to... ale zawroty glowy tez nie sa normalne? jaka masz krew? nie masz anemii? wymioty... to faktycznie strasznie to przechodzisz... ja mam swiatlo wstret ale to jak jestem chora i jak mnie bardzo boli glowa, co sie zdarza od czasu do czasu... odnosnie pecherzykow to masz szanse.. przeciez bierzesz leki, pecherzyki do soboty podrosna oraz endo.. nic straconego....:tak:

Do góry