Wiem Olusia że nie są o chyba faktycznie zglosze się z tym do lekarza. Co do anemi niestety miewam ją często. A przy Gonalu nie mam wcale apetytu. Dodatkowo dziś dowiedziałam się że mój ojciec jest w szpitalu i zaraz po tym źle się poczułam.
reklama
dorotav
Fanka BB :)
Mimozama, uważaj na siebie i dużo odpoczywaj, a jak często masz anemię to pij świeże soki z buraczków, to omdlenie to pewnie na skutek hormonów, nie wyspania i stresu a i pogoda pewnie też. Pęcherzyki i endo jeszcze podrosną, na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki.
SIERPIEŃ
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
16: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
16: mi mi - wysoka beta !!
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
SIERPIEŃ
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
16: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
16: mi mi - wysoka beta !!
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mimozama jak masz anemie to pij sok z buraków.. przykro mi ze twoj tato zle sie poczul i jest w szpitalu...to pewnie tez od tego.. za duzo wszystkiego na raz !!! ale na pewno bedzie dobrze...
Dziewczyny ale od 2h cisnie mnie na pecherz.. mam wrazenie ze non stop chce mi sie siku... masakra jakas !! moze sie przeziębiłam?
Jutro jedziemy do znajomych na pogaduszki..
Dziewczyny ale od 2h cisnie mnie na pecherz.. mam wrazenie ze non stop chce mi sie siku... masakra jakas !! moze sie przeziębiłam?
Jutro jedziemy do znajomych na pogaduszki..
gos1512
No i po wizycie troszke rozczarowana teraz bede szla protokolem dlugim, musze teraz odczekac 3 miesiace i od pazdziernika zaczynam brac Ovulastan i nie wiem co dalej. Jestem przerazona i zawiedziona ze nie zaczynam od wrzesnia. Ale moze tak musi byc. Powiedzial doktorek ze jak sie jedno nie udaje to sie zmienia leczenie mimo ze to wina u nas plemnikow nie wiem
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
gos1512 to i tak szybko... ja mi sie nie udalo za 1 razem tez bylam pewna ze odczekam 3 miesiace i rusze z powrotem... a tu czekalam pol roku i musialam brac anty... tzn przepisywala mi lekarka na wyciszenie jajnikow... po 3 miesiacach znow przeciagnela na 2 miesiace bo mowila ze leki maja byc refundowane wiec bralam dlugo anty.. a nie nie musisz brac? uwazam ze organizm powinien sam wrocic do normy, a nie koniecznie faszerowac sie lekami kolejnymi... gdyby mi sie nie udalo to bym nie brala znow anty.. tylko odczekalabym swoje te 3 miesiace i bym poszla do kliniki na wizyte...
Ann84
juz po... czekam na poronienie. ciąza opozniona o tydzien, bez przepływów, brak serduszek... koniec
genna
Ann84 tak Mi przykro kochana tule mocno , kurczę zadziałało cos i co ?!?!! ;( rozumiem ze kazali odstawić leki ? To jest gorsze od zerowej bety
reklama
Podziel się: