Ann84 no prosze podzial... czyli blizniaki... :-) na pewno wszystko bedzie dobrze....nie martw sie...
mi mi... poki co biore jeszcze ten Metformaxx, ale lekarka mowila ze bedziemy odstawiac... ide do mojego gina we wtorek to porozmawiam z nim co i jak...czytalam wiele przypadkow ze jedne laski mialy od razu odstawic lek, inne pozniej a jeszcze inne po 12 tyg wiec mozna zglupiec od tego wszystkiego.... jak widac co lekarz to inne zasady...
aaa gratuluje wysokiej bety !! super !!
ja tez biore metformaxx 500 2x1, encortonu w ogole nie biore.. w mojej klinice nie podaja encortonu przy swiezynkach.... tak ja tez szlam do pracy na 12h.. byla to niedziela wiec o tyle dobrze i spokoj byl... mysle ze nic sie nie stanie jak pojdziesz, tylko w miare sie oszczedzaj tak jak ja to robilam !!
Kasik nie forsuj sie tak.. a kim jestes z zawodu? ze nie raz pisalas ze do pozna siedzisz w pracy...
gos1512 tez jest na PCO... mi ten lel pomogl wyregulowac @, bo mialam bardzo nie regularne, zdarzało sie ze nawet 2-3 moglam nie miec a jak zaczelam brac to mialam co miesiac jak w zegarku...oczywiscie to lek na cukrzyce jak mi moj gin kazal brac to taka sama byla moja reakcja a on do mnie ze to sie bierze wlasnie przy PCO a nie ze mam cukrzyce !:-)
dorotav na pewno bedzie wszystko dobrze... glowa do gory !! na pewno zaczniesz stymulke juz nie dlugo...;-)
genna... no to nie wiem sama... ja musialam miec zrobione te badania zeby sie dostac do rzadowki i za nie placilam ! no to fajnie ze nie potrzebnie placilam... jak to moglam zrobic pozniej.... no coz... :-( odnosnie pracy to ja tak samo jak
mi mi szlam wtedy na 12h bo nie bylo zastepstwa za mnie bo to weekend byl, o tyle dobrze ze mialam spokoj i laski mnie oszczedzaly...
Agulla.. nie poddawaj sie... nastepny razem sie uda !!
Migotka25 gratuluje pieknego przyrostu !!;-)
Ja wczoraj dzwonilam do pani doktor ze nie zrobilam rano badania bo nie dalam rady rano pojechac na badanie...i ze zrobie badanie popolundniu... powiedziala mi ze dobrze, wiec pojechalam poznym popoludniem z moim jak przyszedl z pracy.... nie mam wyniku na poczcie bo zapomnialam im powiedziec z tego wszystkiego... zaraz bede dzwonic do laboratorium...