reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi mi gratuluje :)
Genna cudny ten wasz obcy
Ann84 trzymam kciuki kochana &&&&& bedzie dobrze i usłyszysz serduszka :)

Dziewczyny powiedzcie mi co z badania z zakresu immunologii powinnam zrobic....bo moze tu lezy przyczyna braku zagniezdzenia :(

Zycze wam milego dnia i trzymam kciuki za was

reklama
Ann84 to ci niespodzianka, a który dzisiaj twój dpt ? 3mam Kciuki za serducha!!! Zobacz AniaM tez Ma Takie bliźniaki z podziału i jak ładne sie rozwijają :) trzeba wierzyć ze sie uda :)

Genna 34 dpt ale ciąża na usg jakas młodsza, wg Om 7 t2 d,wg Usg 6t2/3d. Slyszalam ze serduszko pojawia sie wlasnie jakos w 6 t i ktoryms tam dniu wiec jestem na granicy. AniaM jest na ciężarówkach czy zakwalifikowanych?

AniaM jest na zakwalifikowanych , miałaś blastusia podawanego? Beta nie wskazywała zeby sie zarodek podzielił a tu taka niespodzianka . Ma nadzieje ze maluchy sa leniwe i zaraz bedą serducha !!! Przy blastkach to juz po 26 dpt powinno by widać ale zawsze jest tolerancja kilku dni

tak ,to był blastuś, kriotransfer, ostatni maluch z ostatniego rządowego podejścia... no właśnie.. beta nie wskazywała, ale poźniej zaczęła dość mocno przyrastac, w 22dpt mialam ponad 9 tys. dalej nie badałam. boje się jak nie wiem co....

Wlasnie śledziłam twoją bete i nawet nie wskazywała, czyli musiał pózniej sie podzielić czy jak , Ja miałam prawe 9 tys w 19 dpt , a o wieku ciazy to juz sie tu przekonalysmt ze szczególnie po crio jest inaczej , u mnie tez to inaczej wychodzi , Kochana napisz na zakwalifikowanych, Ania na pewno sie odezwę moze sie uspokoisz , no i czekamy na USG !!!!! Kochana nie płacz bo nie pomożesz tak maluchom!!!!! Kiedy masz Miec USG ?

wczoraj miałam u mojego miejscowego gina i nie wyszło nic, wiec dzis jade do gamety ale nie łudzę się że akurat dziś coś zaskoczy.. Jade ze względu też na to że w gamecie mają sprzet z najwyższej połki i ostatnio u nich był widoczny zarodek 1.2mm a dwa dni później u gina z mojej miejscowości w ogole nie był; nie mógł go zauważyć... przynajmniej porozmawiam ze spokojem z moim lekarzem od ivf. w sobotę mam kolejne usg u siebie i wiem że już w sobotę muszą być serduszka...

Ann84 zatem Jest nadzieja ze twój stacjonarny Gin ma Kiepskie USG !!! Boshe kamień z serca chociaż troszke !!!! 3maj sie kochana i staraj myślec pozytywnie!!! My tu wierzymy w twoje maluchy !!!!!!

Hej dziewczyny,
mi mi gratuluje bety. Nie rosnie dobrze :-)

Ann niesamowita historia. Napewno będzie dobrze, zobaczysz serduszka i dzieciaczki beda sie zdrowo rozwijać, Wierze, że po tych całych przejsciach zwiazanych ze stymulacja itd musi sie byc szczęśliwy koniec. Bardzo mocno trzymam kciuki za Wasza trójeczke!

Kasik no sporo masz filmów do obejrzenia. wypoczywaj sobie i sie relaksuj przy dobrym kinie. Ja nie moge kilku moich obejrzec bo ciagle cos sie dzieje i brak mi czasu. Albo potrzymam je sobie na pozniej i jak mi sie uda ifv to bede nadrabiać :tak:

reklama
Mi mi gratuluję :-)

Kiedyś już robiłam statystykę i o niej pisałam, ale zaczęłam od jakiegoś czasu znowu notować ile było transferów i ile ich pozytywnych wyników.
Podam Wam wyniki tych ,,badań'':
Na 100 transferów zobaczyłyśmy 51 pozytywnych bet. Z tych 51 aż w 43 przypadkach rozwijają się SKARBY/CÓDA. I tak dodatkowo w międzyczasie 5 invitrówek zaszło naturalnie w ciążę.

Do góry