reklama
dorotav
Fanka BB :)
SIERPIEŃ
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
16: mi mi - wysoka beta !!
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
16: mi mi - wysoka beta !!
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: Migotka25 - wizyta serduszkowa
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
kasik36
Fusun moj Boze nie mialam pojecia, ze az takie moga byc zagrozenia. Zawsze chcialam blizniaki bo na drugie dziecko z racji chociazby wieku juz raczej szans nie mam ale teraz ciesze sie z mojego jedynaka. Modle sie tylko, zeby wszystko bylo dobrze.
Genna oczywiscie sie oszczedzam Pracuje ale w zwolnionym tempie, nie dzwigam, wieczorami poleguje na kanapie przed tv. Znajomy wgral mi 240 nowych filmow na dysk wiec mam co robic. Wlasnie uronilam lezke przy "Biegnij chlopcze, biegnij".
Genna oczywiscie sie oszczedzam Pracuje ale w zwolnionym tempie, nie dzwigam, wieczorami poleguje na kanapie przed tv. Znajomy wgral mi 240 nowych filmow na dysk wiec mam co robic. Wlasnie uronilam lezke przy "Biegnij chlopcze, biegnij".
genna
Dorota tak zofran pomógł , był to lek ostatniej szansy, potem tylko szpital , a ze ja go nie lubię wiec porozmawiam z obcym zeby trochę matce ulżył
Kasik mam nadzieje bo jak esy inaczej to przyjadę i dostaniesz na dupsko, pamiętaj zeby nie dźwigać !!!! No i nie biegaj
Kasik mam nadzieje bo jak esy inaczej to przyjadę i dostaniesz na dupsko, pamiętaj zeby nie dźwigać !!!! No i nie biegaj
Ann84
ja właśnie się dzis dowiedziałam że moj zarodek się podzielił... i jestem w ciązy właśnie jednokosmówkowej dwuowodniowej... jeden maluch (brany na początku za krwiaka pozakosmówkowego) ma 4,7 mm i jego pecherzyk jest 2 razy mniejszy od drugiego; drugi zarodek ma 5 mm. dziś wg usg 6t1d (mniejszy zarodek) i 6t2d (większy)i nie ma jeszcze bicia serduszek... w ciagu 2 dni musza sie pojawic... umieram ze strachu...
jutro jade do gamety na ich usg bo maja najlepszy sprzet...
boję się... chce mi sie płakać :-(
jutro jade do gamety na ich usg bo maja najlepszy sprzet...
boję się... chce mi sie płakać :-(
Agulla mam plan :-)
Jutro robię część badań immunologicznych, najpierw te powiązane z moją mutacją. Tych badań jest sporo nie wiem które jeszcze powinnam zrobić więc szukam dobrego immunologa, chce zrobić te badania przed crio. Upławów narazie nie mam ale i tak zrobię wymaz żeby sprawdzić czy coś się nie przyplątało i powtórzę histeroskopie bo może znów jakieś polipy się porobiły i stąd te upławy. Mam już też plan B jak z crio nic nie wyjdzie zmieniam klinikę na provite, zrobię pgd zarodków. A ty co planujesz ?
Ann84 trzymam kciuki za serduszka, pewnie wszystko będzie dobrze.
Jutro robię część badań immunologicznych, najpierw te powiązane z moją mutacją. Tych badań jest sporo nie wiem które jeszcze powinnam zrobić więc szukam dobrego immunologa, chce zrobić te badania przed crio. Upławów narazie nie mam ale i tak zrobię wymaz żeby sprawdzić czy coś się nie przyplątało i powtórzę histeroskopie bo może znów jakieś polipy się porobiły i stąd te upławy. Mam już też plan B jak z crio nic nie wyjdzie zmieniam klinikę na provite, zrobię pgd zarodków. A ty co planujesz ?
Ann84 trzymam kciuki za serduszka, pewnie wszystko będzie dobrze.
andzia.m
Zaangażowana w BB
Witajcie!
Wreszcie rozpoczynam stymulacje! Od dziś menopur 225 i pierwsze podglądanko we wtorek 19.08
Spokojnej nocy dla Wszystkich!
Ann84 myśl pozytywnie, trzymamy za Was kciuki!
Kasik36 - robisz się melancholijna, hormonki ;-)
Wreszcie rozpoczynam stymulacje! Od dziś menopur 225 i pierwsze podglądanko we wtorek 19.08
Spokojnej nocy dla Wszystkich!
Ann84 myśl pozytywnie, trzymamy za Was kciuki!
Kasik36 - robisz się melancholijna, hormonki ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
kasik36
Ann84 trzymam kciuki z calych sil, zebys uslyszala same dobre informacje.
Andzia czyli machina ruszyla, teraz wszystko potoczy sie juz szybko
Andzia czyli machina ruszyla, teraz wszystko potoczy sie juz szybko
Podziel się: