reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

genna lekarka z kliniki dala mi skierowanie na badania.. wiec je zrobie bo pewnie moj ginek i tak by mi kazal zrobic badania a tak to juz bede miec... mysle ze moze jutro je zrobie skoro i tak mam sie kuć.. to po co potem znow :-) no w sumie racja blastka a 3 dniowe to tez inaczej :tak: nie placilam za wizyte... ale mysle ze za serduszkowa juz bede placic....

reklama
Genna ale punkcje mialysmy z Olusia tego samego dnia wiec zarodki maja tyle samo dni.

Ja umowilam sie za tydzien do mojego doktorka ale juz w Elblagu bo mam duzo blizej. Niestety wizyta dopiero o godz. 19:30, caly dzien bede sie stresowac.

mam wynik homocysteiny jest 4,3 normy 5-12 , szukam w necie ale wszędzie pisze że duży poziom jest szkodliwy a co wtedy gdy jest za niski ? wiecie coś na ten temat ?

kasik36 na pewno wszystko bedzie dobrze... ja sie umowilam z moim lekarzem na 19 sierpnia... i tez mam dopiero wizyte wieczorem bo o 20:tak: wiec tez bede miec nerwy i lekkiego stresa... :-)

Kasik ale jak widać inaczej jest z blastkà a z 3 dniowymi , mimo tego :) najważniejsze ze maie swoje dzicioki pod sercem :)
Kasik bardzo dobra decyzja , po co jeździć tyle do Gdańska jak i tak chcesz prowadzić u niego ciąże w elblagu, a co powiedział na twoją samowolkę z clexane?
Kasik , Olusia to co ja mam mowić jak ja mam wizyty o 22:)

genna he he niezle.... ja mialam najpozniejsza wizyte o 22... a moja kolezanka miala o 22:30... ci lekarze chyba nie spia... z jednej pracy do drugiej....:tak: najwazniejsze ze mamy pod sercem maluszki :-D

Inka nie mam pojecia... bo ja homocysteone mialam 11 przy normie chyba 12 czy 15 juz nie pamietam, musialabym kuknac w wyniki....

Migotka, Kasik gratulacje :-D Olusia bliźniaki Wow :-) super ps. nie wkręcaj sobie nic z betą
Dzieciaczki są silne i za 8msc będą Wam krzyczeć w łóżeczkach :)

Dulano, Madzik przykro mi :(
Madzik Ty miałaś ifv u dr Makowskiej w invimedzie? Bo nie jestem pewna

Ostatnia edycja:
Aisa glowka pracuje.... he he :tak: jutro powtorze bete skoro chciala ale zrobie to popoludniu bo do poludnia nie dam rady.... a popoludniu moj podjedzie zemna do laboratorium.....

reklama
Aisa skad ja to znam !! chyba trzeba wylaczyc internet .... :-) bo mozna kota dostac od czytania tego wszystkiego....:tak:

Zula co tam u was?:tak:

Agulla, Dorotka
gdzie jestescie?:-)

Do góry