reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia tule mocno :( proszę zastanów sie nad zmianą kliniki, bo ta twoja to juz nie ma lekarza godnego by rozpatrzył wasz przypadek, zacznij brać suplementacje , moze cos da, trzeba chwyta sie wszystkiego , a i tak najlepiej odczekać 3 miesiace zeby komórki sie polepszyły po nich , ale ja myśle ze inne laboratorium , embriolog bedzie dla was najlepszym rozwiązaniem !!!!

Madzik przytulam :( ale jeszcze będzie dobrze!

Inka :) wywołałaś mnie do tablicy więc się pochwalę ;) byłam na wizycie oczywiście z mężem! I widziałam 6 mm pęcherzyk ciążowy w mojej macicy :)
następną wizytę lekarz zaproponował pod koniec przyszłego tygodnia, ale ja powiedziałam że chciałabym już tak na spokojnie zobaczyć bijące serduszko i kolejna wizyta za prawie dwa tygodnie 25.08. i dość późno bo o 18:30 ale myślę że teraz już trochę wyluzuję. Dostałam receptę na leki i gratulacje od wszystkich ;)
A objawów nie mam żadnych. No może bolące piersi i jakieś takie przymulenie intelektualne :)

Madzia Gameta w Gdyni bardzo dobre wyjście , kolka dziewczyn z forum w niej jest, najważniejsze to to ze masz tam swojego lekarza , niestety invicta Gdańska tak nie ma. Myśle ze dr W jest dobry od trudnych przypadków, patrz smerfeta. Niech inne dziewczyny sie jeszcze wypowiedzą , zreszta ja tez wybrałam dr W po odejściu z invimedu w Gdyni, akurat polecił mi go lekarz do ktorego chodziłam w invimedzie, który juz tam nie pracuje . Siły zycze bo to teraz bedzie najważniejsze w waszej walce !!!!!

reklama
Do góry