reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzia tule mocno :( proszę zastanów sie nad zmianą kliniki, bo ta twoja to juz nie ma lekarza godnego by rozpatrzył wasz przypadek, zacznij brać suplementacje , moze cos da, trzeba chwyta sie wszystkiego , a i tak najlepiej odczekać 3 miesiace zeby komórki sie polepszyły po nich , ale ja myśle ze inne laboratorium , embriolog bedzie dla was najlepszym rozwiązaniem !!!!

Madzik przytulam :( ale jeszcze będzie dobrze!

Inka :) wywołałaś mnie do tablicy więc się pochwalę ;) byłam na wizycie oczywiście z mężem! I widziałam 6 mm pęcherzyk ciążowy w mojej macicy :)
następną wizytę lekarz zaproponował pod koniec przyszłego tygodnia, ale ja powiedziałam że chciałabym już tak na spokojnie zobaczyć bijące serduszko i kolejna wizyta za prawie dwa tygodnie 25.08. i dość późno bo o 18:30 ale myślę że teraz już trochę wyluzuję. Dostałam receptę na leki i gratulacje od wszystkich ;)
A objawów nie mam żadnych. No może bolące piersi i jakieś takie przymulenie intelektualne :)

Madzia Gameta w Gdyni bardzo dobre wyjście , kolka dziewczyn z forum w niej jest, najważniejsze to to ze masz tam swojego lekarza , niestety invicta Gdańska tak nie ma. Myśle ze dr W jest dobry od trudnych przypadków, patrz smerfeta. Niech inne dziewczyny sie jeszcze wypowiedzą , zreszta ja tez wybrałam dr W po odejściu z invimedu w Gdyni, akurat polecił mi go lekarz do ktorego chodziłam w invimedzie, który juz tam nie pracuje . Siły zycze bo to teraz bedzie najważniejsze w waszej walce !!!!!

reklama
Do góry