reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mimozama niestety nie pomogę. Gonapeptylu dopiero 4 zastrzyk miałam i trochę boli mnie brzuch. Czekam teraz na @ i dr powiedziała, że powinnam plamić lekko po odstawieniu antyków. Tez sie zastanawiam jak to bedzie wygladało.

reklama
Olusia- ale by było fajnie gdybyś dołączyła do bliźniakowych ciężarnych:) Dorotka Ty też pytałaś. Moje kluski podobno mają się dobrze. Ważą niecałe 500 gram więc już są trochę w tyle w stosunku do pojedynczych ciąż. Niestety ja nadal męczę się bardzo z jelitami... Teraz jestem na tygodniowym wyjeździe i już 2 razy krzaki zaliczyłam w biegu:(

Dorotka- Ty się nie smutaj. Długo musimy czekać na Nasze szczęście oj długo ale damy radę. Ja strasznie mocno za Ciebie kciukam

Jo.M- co z tą relacją. Czekam i czekam i niepokoję się co znów jest nie tak.

Kasik- super wieści:) a jaką dawkę Clexanne bierzesz?

Ja tak znowu na szybko bo wpadłam na chwilę do pracy a tu mam stacjonarnego kompa więc mi łatwiej. Opis z wizyty: "W jamie macicy obecny jeden pęcherzyk ciążowy wielkości odpowiadający wiekowi ciąży (GS-13,3 mm), echo płodu: CRL = 2,0 mm, ASP - TAK, Pęcherzyk żółtkowy - TAK, YS - 3,6 mm, Doczesna - OK, JP i JL prawidłowe." Zmniejszył mi lutkę do 3 x 150 dowcipnie i 3 x 150 podjęzykowo, reszta leków bez zmian. Kolejna wizyta 19.08.2014. już u niego w gabinecie w Elblągu o godzinie 19:30 :-)
Fotka dla cioteczek ;)

Zobacz załącznik 638357

Zula biorę clexane 0,4

mimi każda z nas miewa gorsze i lepsze dni, to zrozumiałe ale pozytywne myślenie bardzo pomaga, będzie dobrze, MUSI BYĆ!

dorotav jasny gwint, ciągle coś :wściekła/y: No ale lepiej wszystko wyleczyć i dopiero podejść do stymulacji.

Witajcie!
Mam pytanie z "innej beczki" ... Czy do histeroskopii operacyjnej (krótkie znieczulenie ogólne) w prywatnej klinice trzeba się jakoś przygotować w sensie ... koszulka, kapciuszki. Wybieram się jutro i zastanawiam się czy dostanę jakiś mundurek czy wziąć coś ze sobą... Podobna sytuacja jest pewnie z pobraniem komórek... "Doświadczone" podpowiedzcie ;-)

Dziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcie :-)

Madzik, Dulano - bardzo mi przykro, trzymajcie się ...

Olusia - gratuluję aż dwóch pęcherzyków, podwójne szczęście :-D

Kasik - Tobie już gratulowałam, śliczny kropeczek :-)

Migotka - dla Ciebie, również gratki :-)

Dorotko - trzymam kciuki, abyś jak najszybciej uporała się z tymi wrednymi "kokami". Wiem co czujesz bo mi też jakaś torbiel opóżnia stymulację :-( Mam jeszcze do Ciebie pytanie czy w tym programie In vitro z sukcesem są jakieś ograniczenia dotyczące np. ilości zapładnianych komórek, bo nie ma tego w regulaminie, a ja nie zapytałam lekarza.

No dobra Dziewuszki zmieniłam tą wizytę z 25 na 22 :) nie będę się przez weekend katować ;)

Kasik zdjęcie Kropka Cudowne! Ja na swoje też napatrzeć się nie mogę choć u mnie to dopiero 6 mm pęcherzyka :)

andzia.m to chyba zależy od kliniki, W gyncentrum nie trzeba brać swoich, dostajesz koszulkę i kapcie.
dorotav trzymaj się, będzie dobrze ;-)

mi mi kiedy robisz bete ?

Agulla zdecydowałaś się na zmianę kliniki czy zostajesz w gyncentrum?

reklama
Do góry