reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie...;-)

Jestem po wizycie... a wiec w macicy 2 pecherzyki, na razie bez serduszka..pecherzyki dobrze usadowione :tak:wg USG 4t6d a wg OM 5t1d.. pani doktor powiedziala ze mam jeszcze powtorzyc bete jutro i zadzwonic do niej jak bedzie wynik. Chociaz moze za niska mam bete jak na blizniaki? hmm.. juz moja glowa pracuje... Jeden pecherzyk ma 8,9 mm a drugi 8,2mm.. dostalam recepte na leki m.in luteine, fragmin, dalej brac mam kwas foliowy, duzo odpoczynku i niedźwiganie... kolejna wizyta wyznaczyla mi na 22 sierpnia... chociaz ja sie juz umowilam do swojego lekarza na wtorek za tydzień...i teraz nie wiem mam isc tu i tu... czy jak? :tak:dala mi skierowanie na badania i z wynikami mam sie u niej pojawic

Madzik przytulam :-(wiem co czujesz... wyplacz sie i wracaj do walki !!

Migotka25 gratuluje wizyty i pecherzyka... to teraz do wizyty serduszkowej:tak:

reklama
Olusia to termin ciąży mamy mniej więcej taki sam u mnie z usg i z teoretycznego terminu ostatniej miesiączki wyliczonego przez lekarza to właśnie 4t6d ale jak wiadomo Ty miałaś tydzień przede mną transfer czyli Twoje dzieciaczki są starsze o 5 dni.
Mój lekarz też proponował wizytę 22 ale ja wolałam 25 :)
Gratuluję Ci serdecznie dwójeczki :) podwójne szczęście :*

madzik-przykro mi,u mnie tez klapa,nie udało się ide do dr. 25.08 jestem ciekawa co mi powie.Ja daje sobie na ten rok spokoj z ifv i klinika potrzebuje odsapnąć od tego wszystkiego.
Olusia-ty mialas wcześniejsze transfery blastek prawda?a teraz 3dniowe?sama tak zadecydowalas,czy lekarz ci zaprowonowal podnie kropek w trzeciej dobie?
quinny-
ja miałam scratching teraz i mi nie pomoglo,a histero wykazalo,ze miałam endometrioze wiec jakiś krok do przodu.widze,ze mieszkasz w DE.A korzystalas z 3 prob z KK?

Kasik to juz nie wiem.... bo w porownaniu z twoja beta to moja jest nizsza.... hmmm to juz sama nie wiem... moze dlatego lekarka kazala mi powtorzyc bete jutro.... ;-) moze ja mam za niska.. !!

dulano85 mialam podane 3 dniowe zarodki klasy 6A I 8A.. przy moim pierwszym podejsciu mialam podane 2 zarodki 3 dniowe i sie nie udalo, potem crio czyli mialam blastke... teraz mialam drugie podejscie i mialam podane 2 zarodki a 3 blastki mam na zimowisku.. w mojej klinice podaja albo w 2 albo w 3 dobie... chyba ze ktos zazyczy sobie w 5 dobie ale to juz chyba trzeba sie umowic, nie wiem...

genna hmm wlasnie nie wiem.... ale ja chyba nie chce do niej chodzic... chyba wole jednak swojego lekarza ktory pracuje w szpitalu i ktory by byl na kazde moje kiwniecie... hmmm

reklama
Olusia w takim razie badania i tak możesz zrobic bo twoja lekarka tez bedzie kazala ci zrobic , a do niej pójdziesz na serduszko i podziekujesz jej :) a Płaciłas za wizyte? Okusia ty miałaś 3 dniowe maluchy a Kasik blastkę wiec bety nie można porównywać

Do góry