reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie...;-)

Jestem po wizycie... a wiec w macicy 2 pecherzyki, na razie bez serduszka..pecherzyki dobrze usadowione :tak:wg USG 4t6d a wg OM 5t1d.. pani doktor powiedziala ze mam jeszcze powtorzyc bete jutro i zadzwonic do niej jak bedzie wynik. Chociaz moze za niska mam bete jak na blizniaki? hmm.. juz moja glowa pracuje... Jeden pecherzyk ma 8,9 mm a drugi 8,2mm.. dostalam recepte na leki m.in luteine, fragmin, dalej brac mam kwas foliowy, duzo odpoczynku i niedźwiganie... kolejna wizyta wyznaczyla mi na 22 sierpnia... chociaz ja sie juz umowilam do swojego lekarza na wtorek za tydzień...i teraz nie wiem mam isc tu i tu... czy jak? :tak:dala mi skierowanie na badania i z wynikami mam sie u niej pojawic

Madzik przytulam :-(wiem co czujesz... wyplacz sie i wracaj do walki !!

Migotka25 gratuluje wizyty i pecherzyka... to teraz do wizyty serduszkowej:tak:

reklama
Olusia to termin ciąży mamy mniej więcej taki sam u mnie z usg i z teoretycznego terminu ostatniej miesiączki wyliczonego przez lekarza to właśnie 4t6d ale jak wiadomo Ty miałaś tydzień przede mną transfer czyli Twoje dzieciaczki są starsze o 5 dni.
Mój lekarz też proponował wizytę 22 ale ja wolałam 25 :)
Gratuluję Ci serdecznie dwójeczki :) podwójne szczęście :*

madzik-przykro mi,u mnie tez klapa,nie udało się ide do dr. 25.08 jestem ciekawa co mi powie.Ja daje sobie na ten rok spokoj z ifv i klinika potrzebuje odsapnąć od tego wszystkiego.
Olusia-ty mialas wcześniejsze transfery blastek prawda?a teraz 3dniowe?sama tak zadecydowalas,czy lekarz ci zaprowonowal podnie kropek w trzeciej dobie?
quinny-
ja miałam scratching teraz i mi nie pomoglo,a histero wykazalo,ze miałam endometrioze wiec jakiś krok do przodu.widze,ze mieszkasz w DE.A korzystalas z 3 prob z KK?

Kasik to juz nie wiem.... bo w porownaniu z twoja beta to moja jest nizsza.... hmmm to juz sama nie wiem... moze dlatego lekarka kazala mi powtorzyc bete jutro.... ;-) moze ja mam za niska.. !!

dulano85 mialam podane 3 dniowe zarodki klasy 6A I 8A.. przy moim pierwszym podejsciu mialam podane 2 zarodki 3 dniowe i sie nie udalo, potem crio czyli mialam blastke... teraz mialam drugie podejscie i mialam podane 2 zarodki a 3 blastki mam na zimowisku.. w mojej klinice podaja albo w 2 albo w 3 dobie... chyba ze ktos zazyczy sobie w 5 dobie ale to juz chyba trzeba sie umowic, nie wiem...

genna hmm wlasnie nie wiem.... ale ja chyba nie chce do niej chodzic... chyba wole jednak swojego lekarza ktory pracuje w szpitalu i ktory by byl na kazde moje kiwniecie... hmmm

reklama
Olusia w takim razie badania i tak możesz zrobic bo twoja lekarka tez bedzie kazala ci zrobic , a do niej pójdziesz na serduszko i podziekujesz jej :) a Płaciłas za wizyte? Okusia ty miałaś 3 dniowe maluchy a Kasik blastkę wiec bety nie można porównywać

Do góry