reklama
Kasik, Migotka,Olusia gratulacje dziewczynki
Dulano, Madzik przykro mi dziwczynki, że wam sie nie udało....wiem jak to jest
Dulano tak wykorzystalam 3 proby z KK i dupa z tego..., później leczyłam sie w Invicta Gdansk, a ostatnio miałam criotransfer 1.07 w gyncentrum Katowice....niestety i tym razem sie nie udało Mam jeszcze 2 pingwinki zamrozone razem, czyli ostatnia próba
w piątek mam wizyte u siebie w szpitalu na wstepnych badaniach przed histero, bo termin @ mam na 18-19 wiec powinnam miec histero jeszcze w tym miesiącu
Dulano, Madzik przykro mi dziwczynki, że wam sie nie udało....wiem jak to jest
Dulano tak wykorzystalam 3 proby z KK i dupa z tego..., później leczyłam sie w Invicta Gdansk, a ostatnio miałam criotransfer 1.07 w gyncentrum Katowice....niestety i tym razem sie nie udało Mam jeszcze 2 pingwinki zamrozone razem, czyli ostatnia próba
w piątek mam wizyte u siebie w szpitalu na wstepnych badaniach przed histero, bo termin @ mam na 18-19 wiec powinnam miec histero jeszcze w tym miesiącu
kasik36
Fanka BB :)
Genna doktorek powiedzial, ze clexane jest dobra przy poronieniach nawykowych i na pewno nie miala wplywu na implantacje ale skoro biore to juz musze brac. Niestety z zadnych badan nie ma wskazan i nie moze mi wypisac ze znizka, chocby chcial. Genetyk tez nie widzi koniecznosci jej stosowania bo ta mutacja w genie to za malo. Radzili mi jeszcze udac sie do immunologa, moze ona cos poradzi ale wowczas gdybym miala cos nie tak z bialkiem s czy c lub w jakis przeciwcialach a ja mam tam wszystko ok wiec nie ma sensu isc. Zapisalam sie na wrzesien do immunologa bo kazala przyjsc w 13 tc.
genna
Kasik , lawendowy miała z jakąś mutacją clexane na zniżkę , podpytaj , ja mam wizyte u immunologa 9 września, kontrola białka C i S i wtedy dowiem sie czy do końca ciazy clexane czy tylko do 20 tyg, ja akurat mam zniżkę wie płace cos chyba ok 12 zł za 10 szt , podpytaj lawendowego snu od kogo dostała receptę ze zniżką i na co
dorotav
Luize, witaj u nas na forum, ja jestem w programie in vitro z sukcesem ale w Poznaniu. Trzymam kciuki za udane podejście.
solostar29. trzymam kciuki za cudowną betę i by czas do badania szybko minął.
Quinnie, super że udało Ci się zmienić lekarza, widać że ta lekarka angażuje się w problemy pacjenta skoro pamiętała że rozmawiała z Tobą telefonicznie. No i od razu działa. ja miałam histeroskopie, na usg dr podejrzewał polipa i się sprawdziło od razu podczas zabiegu go usunięto, bardzo szybko do siebie doszłam, że późnym wieczorem po przyjęciu antybiotyku mogłam iść do domu, no a strechingu nie miałam więc się nie wypowiem.
Jo.M., no to kochana witaj w klubie, ja też pewnie nie zacznę we wrześniu.
kasik36, gratuluję serduszka
madzik34, bardzo mi przykro, przytulam mocno.
Migotka25, gratuluję maleństwa
Olusia, maluszki rosną jak na drożdżach, gratuluję podwójnego szczęścia.
A ja dziewczyny mam już dość, już brakuje mi sił do dalszej walki, odebrałam wyniki z wymazu z szyjki na bakterie i wyszło że mam jakieś enterokoki, dostałam kolejny antybiotyk. mojego doktorka nie ma jest na urlopie i moja stymulacja wisi na włosku, nie wiadomo czy w przyszłym cyklu zacznę. Jestem zmęczona tym wszystkim.
SIERPIEŃ
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
25: Migotka25 - wizyta serduszkowa
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
solostar29. trzymam kciuki za cudowną betę i by czas do badania szybko minął.
Quinnie, super że udało Ci się zmienić lekarza, widać że ta lekarka angażuje się w problemy pacjenta skoro pamiętała że rozmawiała z Tobą telefonicznie. No i od razu działa. ja miałam histeroskopie, na usg dr podejrzewał polipa i się sprawdziło od razu podczas zabiegu go usunięto, bardzo szybko do siebie doszłam, że późnym wieczorem po przyjęciu antybiotyku mogłam iść do domu, no a strechingu nie miałam więc się nie wypowiem.
Jo.M., no to kochana witaj w klubie, ja też pewnie nie zacznę we wrześniu.
kasik36, gratuluję serduszka
madzik34, bardzo mi przykro, przytulam mocno.
Migotka25, gratuluję maleństwa
Olusia, maluszki rosną jak na drożdżach, gratuluję podwójnego szczęścia.
A ja dziewczyny mam już dość, już brakuje mi sił do dalszej walki, odebrałam wyniki z wymazu z szyjki na bakterie i wyszło że mam jakieś enterokoki, dostałam kolejny antybiotyk. mojego doktorka nie ma jest na urlopie i moja stymulacja wisi na włosku, nie wiadomo czy w przyszłym cyklu zacznę. Jestem zmęczona tym wszystkim.
SIERPIEŃ
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wizyta w szpitalu przed histero
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
19: Olusia - podglądanie dwóch kropek
19: kasik36 - podglądanie kropka
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
22: Olusia - podglądanie dwóch kropek
22: solostar29 - wysoka beta !!
25: dulano85 - wizyta
25: Migotka25 - wizyta serduszkowa
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna
genna
Dorotko tak mi przykro ze znowu cos , mam nadzieje ze niedługo wyjdzie dla ciebie słoneczko i tak juz na długo , ze teraz tyle czekasz to wyjdzie ci na dobre!!!!!
Olusia gratuluje i trzymam dalej kciukaski.... a ty tez masz PCO???
kasik to według lekarza co pomoglo na implantacje??? niby clexane na poronienia ale duzo klinik tez daje przy in vitraach wiec chyba w jakis sposob pomaga glupota my to wszystko powinnysmy miec refundowane w nieplodnosci a nie ze jedni moga dac a drudzy nie masakra
a ja dziewczyny juz panikuje i zalamana jestem bo mam chyba jakies zle przeczucia ryczec mi sie chce dola jakiegos zalapalam (( a koenzym to po transferze mozna brac czy nie ??? glowa mnie cos boli od dwoch dni nie wiem czy przez progesteron a może jakies ciśnienie bo kawy w ogole nie pijam (
kasik to według lekarza co pomoglo na implantacje??? niby clexane na poronienia ale duzo klinik tez daje przy in vitraach wiec chyba w jakis sposob pomaga glupota my to wszystko powinnysmy miec refundowane w nieplodnosci a nie ze jedni moga dac a drudzy nie masakra
a ja dziewczyny juz panikuje i zalamana jestem bo mam chyba jakies zle przeczucia ryczec mi sie chce dola jakiegos zalapalam (( a koenzym to po transferze mozna brac czy nie ??? glowa mnie cos boli od dwoch dni nie wiem czy przez progesteron a może jakies ciśnienie bo kawy w ogole nie pijam (
Dorota niestety nasza droga do szczęścia usłana jest wieloma przeszkodami. To faktycznie potrafi odebrać siły. Ale trzeba sie pozbierać i walczyć dalej. Poddawać sie nie mozemy. Jak to mawia moja znajoma, głowa do góry, cyc do przodu i idziemy dalej.
reklama
finesse
Aktywna w BB
Dorotav, masz gorszy dzień, to zrozumiałe, zrób sobie ulubionej herbaty i oglądnij film w stylu Pretty Woman Masz prawo czuć się źle, nie da rady w tym wyścigu utrzymywać ciągle wysokiej formy psychicznej.
A skoro to są jakieś konkrwtne ...koki to przynajmniej wiesz z czym walczysz.
Uszy do góry, najwyżej stymulacja się przesunie o miesiąc, a nie chodzi przecież o to, żeby mieć jak najszybszą stymulację, tylko żeby mieć dobre zarodki i udaną implantacje pozdrawiam gorąco z Doliny Charlotty
Gratki dla Olusia i Kasik
A skoro to są jakieś konkrwtne ...koki to przynajmniej wiesz z czym walczysz.
Uszy do góry, najwyżej stymulacja się przesunie o miesiąc, a nie chodzi przecież o to, żeby mieć jak najszybszą stymulację, tylko żeby mieć dobre zarodki i udaną implantacje pozdrawiam gorąco z Doliny Charlotty
Gratki dla Olusia i Kasik
Podziel się: