reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny:tak:

Olusia -bardzo ciekawa jestem twojej wizyty, mnie też kusi żeby w czwartek przed długim weekendem iść na usg i coś podejrzeć, ale nie jestem pewna czy już będzie widać, mam trzy dni młodszą ciążę.

reklama
Jazzabell - dziękuję Ci bardzo za informacje, uspokoiłaś mnie :-) Ja się leczę od kilku miesięcy u dr D. Wczoraj był na wizycie i przepisał mi antyki i rozpisał wszystkie badania. Trochę późno na zmianę.

Olusia - super beta :-D

Madzik - &&&&&& zaciśnięte z całych sił

Dziewczyny, czy @ po zastrzykach na stymulacje jest opozniona. Mialam juz jedna jak odstawilam i teraz czekam na kolejna i nie ma. Mialam miec w niedziele. Jak u was bylo. Oczywiscie pytam te ktore nie mialy transferu zaraz po punkcji. Dziekuje z gory za odpowiedz.
Trzymam kciuki za bety!

Olusia, Kasik bety pięknie urosły :tak: Czekam z niecierpliwością na wiadomości po wizytach.
Dzisiaj jest dzień jest w ogóle trzymajacy w napięciu, tyle wizyt ważnych :tak:

Luize - hej i powodzenia :-)

Solostar hej i trzymam kciuki za wysoka betę.

Wczoraj skończyłam branie antyków. Czekam teraz na @ ale taką pseudo @ z odstawienia to sie chyba nazywa.

Miłego dnia :-)

Cześć dziewczyny

Kikifish - Ja robiłam amh w 3dc bo tak jest napisane w umowie rządowej o ile dobrze pamiętam . Jak miałam robioną w 23 dc to była trochę niższa dlatego dr kazał w 3 dniu powtórzyć. Zrób badania i działaj nie ma co , warto spróbować a myślę że dr M Cię zakwalifikuje bez problemu. Jeżeli nie to przynajmniej spróbowałaś . W razie czego tak jak Ci pisałam idź do innej kliniki .

dorotav - Dam znać kochana ale jakoś wydaje mi się że nici z tego będą bo wyszły mi kolejne wirusy ale napiszę później bo muszę już lecieć.

kasik a to badanie kom NK to mialas aktywność ??? bo mi na bad po prostu tylko pisze kom NK ... a encorton 20mg przez ile bralas i w jakim czasie ci spadly te kom NK z ciekawości pytam a dawke mialas podzielona czy rano 20mg Encortonu??? i jeszcze ten acesan bralas tylko od stymulacji czy wcześniej tez bralas ??? z góry dziekuje za odpowiedz

Olusia ty tez masz PCO ??? bo nie wiem czy dobrze pamiętam a które to z kolei twoje in vitro było???
brzuch mnie nie boli cycuchy trochę jak dotkne objawow zero nie wiem czy znow nie mam porażki :(((( powodzenia u lekarza :)))

Ostatnia edycja:
mimi-ja ma tak samo brzuch nie boli w ogóle cycki też przestały boleć jakieś 2 dni temu,teraz tylko jak dotknę to trochę pobolewają,do tego test sikany wyszedł negatywnie-ktoś tu proponował,żeby nas po transferze usypiać na 2 tygodnie-to jest super rozwiązanie bo ten stres na pewno nie pomaga
ja jeszcze godzina i będę znała bete

Ja zaczęłam stymulacje 3 dni temu i już wczoraj mi powiedziała doktor ze mam tylko 5 jajeczek i teraz będzie je kontrolować przez kolejne dni. Powiedziała ze to jest mało jak na mój wiek , i teraz pytanie ile z nich będzie do pobrania a ile się zapłodni :(

Jak się czułyscie w czasie stymulacji? Jestem strasznie zmęczona, jajniki podolewaja i jeszcze na nieszczęście coś mnie drapie w gardle .

Ostatnia edycja:
liskka-witaj wśród staraczek! ja podczas stymulki czułam się właściwie normalnie, nic nie bolało ale to jest bardzo indywidualna sprawa.
5 to trochę mało ja miałam 9 tez nie dużo,ale może wszystkie się zapłodnią a potem to już jeden wystarczy:) a miałaś robione badanie amh?

reklama
Madzik34, nie miałam tego .
W którym dniu stymulacji powiedział ci lekarz ile masz jajeczek ? Dzisiaj mam 4 dzień, nie ma już szans na więcej ?

Ed. Napiszcie mi jeszcze proszę jaka jest prawidłowa wielkość która powinny osiągnąć ?

Do góry