reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny:tak:

Olusia -bardzo ciekawa jestem twojej wizyty, mnie też kusi żeby w czwartek przed długim weekendem iść na usg i coś podejrzeć, ale nie jestem pewna czy już będzie widać, mam trzy dni młodszą ciążę.

reklama
Jazzabell - dziękuję Ci bardzo za informacje, uspokoiłaś mnie :-) Ja się leczę od kilku miesięcy u dr D. Wczoraj był na wizycie i przepisał mi antyki i rozpisał wszystkie badania. Trochę późno na zmianę.

Olusia - super beta :-D

Madzik - &&&&&& zaciśnięte z całych sił

Dziewczyny, czy @ po zastrzykach na stymulacje jest opozniona. Mialam juz jedna jak odstawilam i teraz czekam na kolejna i nie ma. Mialam miec w niedziele. Jak u was bylo. Oczywiscie pytam te ktore nie mialy transferu zaraz po punkcji. Dziekuje z gory za odpowiedz.
Trzymam kciuki za bety!

Olusia, Kasik bety pięknie urosły :tak: Czekam z niecierpliwością na wiadomości po wizytach.
Dzisiaj jest dzień jest w ogóle trzymajacy w napięciu, tyle wizyt ważnych :tak:

Luize - hej i powodzenia :-)

Solostar hej i trzymam kciuki za wysoka betę.

Wczoraj skończyłam branie antyków. Czekam teraz na @ ale taką pseudo @ z odstawienia to sie chyba nazywa.

Miłego dnia :-)

Cześć dziewczyny

Kikifish - Ja robiłam amh w 3dc bo tak jest napisane w umowie rządowej o ile dobrze pamiętam . Jak miałam robioną w 23 dc to była trochę niższa dlatego dr kazał w 3 dniu powtórzyć. Zrób badania i działaj nie ma co , warto spróbować a myślę że dr M Cię zakwalifikuje bez problemu. Jeżeli nie to przynajmniej spróbowałaś . W razie czego tak jak Ci pisałam idź do innej kliniki .

dorotav - Dam znać kochana ale jakoś wydaje mi się że nici z tego będą bo wyszły mi kolejne wirusy ale napiszę później bo muszę już lecieć.

kasik a to badanie kom NK to mialas aktywność ??? bo mi na bad po prostu tylko pisze kom NK ... a encorton 20mg przez ile bralas i w jakim czasie ci spadly te kom NK z ciekawości pytam a dawke mialas podzielona czy rano 20mg Encortonu??? i jeszcze ten acesan bralas tylko od stymulacji czy wcześniej tez bralas ??? z góry dziekuje za odpowiedz

Olusia ty tez masz PCO ??? bo nie wiem czy dobrze pamiętam a które to z kolei twoje in vitro było???
brzuch mnie nie boli cycuchy trochę jak dotkne objawow zero nie wiem czy znow nie mam porażki :(((( powodzenia u lekarza :)))

Ostatnia edycja:
mimi-ja ma tak samo brzuch nie boli w ogóle cycki też przestały boleć jakieś 2 dni temu,teraz tylko jak dotknę to trochę pobolewają,do tego test sikany wyszedł negatywnie-ktoś tu proponował,żeby nas po transferze usypiać na 2 tygodnie-to jest super rozwiązanie bo ten stres na pewno nie pomaga
ja jeszcze godzina i będę znała bete

Ja zaczęłam stymulacje 3 dni temu i już wczoraj mi powiedziała doktor ze mam tylko 5 jajeczek i teraz będzie je kontrolować przez kolejne dni. Powiedziała ze to jest mało jak na mój wiek , i teraz pytanie ile z nich będzie do pobrania a ile się zapłodni :(

Jak się czułyscie w czasie stymulacji? Jestem strasznie zmęczona, jajniki podolewaja i jeszcze na nieszczęście coś mnie drapie w gardle .

Ostatnia edycja:
liskka-witaj wśród staraczek! ja podczas stymulki czułam się właściwie normalnie, nic nie bolało ale to jest bardzo indywidualna sprawa.
5 to trochę mało ja miałam 9 tez nie dużo,ale może wszystkie się zapłodnią a potem to już jeden wystarczy:) a miałaś robione badanie amh?

reklama
Madzik34, nie miałam tego .
W którym dniu stymulacji powiedział ci lekarz ile masz jajeczek ? Dzisiaj mam 4 dzień, nie ma już szans na więcej ?

Ed. Napiszcie mi jeszcze proszę jaka jest prawidłowa wielkość która powinny osiągnąć ?

Do góry