reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aisa - A ja dzis popoludniu zrobie bete i progesteron, estradiol... w sam raz na jutro na wizyte... nie dlugo wychodze z domu, umowilam sie tez z koleznka na pogaduchy :-) wynik bede miec ok 20-22... jak zrobie popludniu...

reklama
olusia ok wiec mogę być spokojna i wsiadam w samochod do tej pory to mój M mnie wozil ale niestety nie ma go :((( to ja wlasnie biore acard 75mg ale może to faktycznie miejmy nadzieje ze wystarczy bo biore go jakies trzy miesiące wczsniej... a i kochana wyślij mi namiary tego twojego immunologa od tej aspirynki bo jak by co wiem ze mam myslec pozytywnie to bym się do niego wybrala on przyjmuje w Katowicach???

co ja bym bez Was dziewczyny zrobila...

Olusia a już sama nie wiem, katar w sumie przeszedł ale wczoraj walczyłam z firankami i tak mnie ramiona i dół pleców bolą, ogólnie czuje się do niczego dziś, położyła bym się jedynie spać i wstała jutro:baffled: Może to pogoda, bo wczoraj 34 dziś 25 i deszcz pada. A już sama nie wiem. I na koniec migrena się czuję zaczyna:wściekła/y:

Madzik ja wiem, że częstotliwość robienia przeze mnie bety świadczy o tym jaką panikarą jestem... Ale jak patrzę na te cyferki to jakoś czuję się spokojniejsza.
A powiedzcie mi bo zrobiłam też progesteron i wyszedł mi 19,62 czy to jest dobry wynik? Dzisiaj jest mój 4t6d licząc z terminu OM. Biorę 3x1 Lutinus dopochwowo i 3x1 Luteina 50 podjęzykową.

reklama
Do góry