reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

madzik34, ło matko dopiero jutro wynik ?? no nic będziemy cierpliwe i poczekamy na jutrzejszą wypasioną betę. kciuków nie puszczam !!

Aisa79, z każdym zastrzykiem jestem z Ciebie dumniejsza, brawo !!

Migotka25, mówiłam że beta to tylko formalność, pięknie rośnie.

kikifish87, AMH możesz zrobić obojętnie w jakim dniu cyklu, to właśnie FSH trzeba zrobić w 3dc. Kolejna twardzielka do picia oleju, niech tylko wyjdzie nam na zdrowie i by pomógł.

Olusia, Kasik i Migotka jutro Wasz dzień kiedy zobaczycie swoje małe kropeczki szczęścia, powodzenia i dużo pozytywnych wzruszeń.

Jo.M., powodzenia na jutrzejszej wizycie, czekam na relację.

SIERPIEŃ

12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

reklama
Migotka to penie dlatego masz mniejszy zdecydowanie progesteron od mojego... bo mialas cykl sztuczny :tak:

kiki no byloby super.... zawsze chcialam miec parke ale skoro nie wychodzilo to chcialam miec chociaz jedno... juz wtedy nie wazne czy chlopczyk czy dziewczynka ale wazne by bylo silne i utrzymalo sie oraz zeby bylo zdrowe !!:-)

Kasik jeszcze raz gratuluje wysokiej bety !!:tak:

madzik 34 trzymam kciuki za twoj wysoki wynik bety!;-)

Jo.M powodzenia jutro na wizycie, daj znac co i jak...:tak:

mi mi ta spiryne cardio przepisal mnie moj gin jak pokazalam mu wyniki badan... :tak:mowi ze sie zna na tym... wiec mu zaufalam.... biore do dzis i mam dobre wyniki...:tak:

Czekam na wyniki swojej bety i reszte badan... ciekawa jestem jaka dzis bede miala bete !!

Ostatnia edycja:
Genna nawet nie wiesz jak bardzo mnie pocieszyłaś i uspokoiłaś! Dziękuję :*
Olusia no ja byłam na bezowulacyjnym a w dodatku po zastrzyku Decapeptyl Depot, żeby mi hormony pospadały :)
Z niecierpliwością czekam na Twoją wysoką betę!

SIERPIEŃ

12: madzik34 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
21: Agulla84 - wizyta
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

reklama
Hej Dziewczyny,
Wcześniej udzielał się na wątku o iui, ale postanowiłam zajrzeć tutaj, ponieważ podchodzę do pierwszego ivf. Mam do Was pytanie czy któraś z Was leczy się w Invimed Warszawa i korzystała z programu In vitro z sukcesem?

Do góry