reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny

Jo.M. – o tak, pamiętam historię z Twoją wredną szwagierką :wściekła/y: Trzymam kciuki, żeby stymulacja się nie przesunęła.

Aisa79 – podziwiam Cię za to, że sama wbiłaś sobie zastrzyk :szok: Ja się nie odważyłam, za duży stres jak dla mnie.

Anulla – mam tak samo jak Ty, już się przyzwyczaiłam do tego, ze większość lekarzy badało mnie w Provicie :-D Teraz mnie interesuje tylko i wyłącznie efekt!!

Migotka – piękny przyrost, gratulacje.

agulla – przykro mi, trzymaj się.

Aisa – cieszę się, że masz lepsze wyniki, super.

Ostatnia edycja:
JoM twoja szwagierka to siedzi w głowie chyba każdej z nas !!!! Wredny babsztyl !!!!
Madzia34 a u jakiego lekarza jestes ? 3mam Mocno kciuki żebyś nie musiała juz nic więcej robić !!!! Kiedy masz testować? Miałaś blastka podanego teraz?

Jo.M. moja tesciowa w ogole nie wie ze mialam IUI i podchodzilam do In vitro no chyba ze sie czegos domysla bo nie raz moj mowil ze jedziemy do lekarza, wiec na pewno sie domysla ze cos robimy w tym kierunku :tak: ooo masz wizyte w klinice... ciekawe ciekawe... mam wizyte o 10:45... chcialam wczesniej, to chyba sie miniemy? hmmm.. mam nadzieje kochana ze stymulka sie nie przesunie i ze bedziesz startowac we wrzesniu tak jak sobie zaplanowalas !!

Kikifish moja tesciowa tez tylko o wnuczce gada, mozna normalnie czegos dostac, w kolko jedno i to samo... jak by to bylo tylko na swiecie i najwazniejsze.. dlatego przestalam praktycznie do niej chodzic czesto, bo jak mam isc i sluchac tego samego to mam dosc....wiec wiem co czujesz i przezywasz jak o tym sie tylko mowi....:tak:

Migotka25 gratuluje przyrostu bety.... wynik super... :-)

Aisa79 ja czasami tez tak mialam ze nie moglam patrzec jak mi krew pobieraja i czasem dalej nie moge ale jakos daje rade...:tak:

Agulla
- kochana przykro mi ze sie nie udalo....:-( ale mowilas ze masz plan B

dulano85 witaj... trzymam kciuki za pozytywny wynik bety....:tak:hmm dziwne ze tak wczesnie je rozmrazali, moze cos zle zrozumialas? a moze zle napisali na kartce? bo to jakos nie mozliwe jest...

anuszka hmmm skuntaktuj sie z lekarzem...bo bakterie moga spowodowac ze moze nie dojsc....;-)

madzik34 witaj wsrod nas...trzymam kciuki za pozytywny wynik bety !!;-)

genna ja nie musialam robic badan jak podchodzilam teraz do drugiej punkcji, jedynie rozmowa z anestezjologiem w dniu punkcji....:tak:

jazzabell no no super przyrost bety !!:tak: tak robilam dzis bete i czekam na wynik

Olusia, Kobieto spać nie możesz ? widzę że na forum nocne życie się toczy, a Ty już o 7 dzień dobry ?? :szok:

Aisa79, dumna z Ciebie jestem, gratuluję samodzielnego zastrzyku !! ja nie miałam gonapeptylu, więc nie pomogę, wiem że mmm go stosowała może napisz do niej.

Migotka25, jak pisałam wczoraj beta to tylko formalność papierkowa, gratuluję, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę

Atena74, mały Herkules :-) walczy, zobaczysz będzie dobrze, trzymam za niego kciuki

dulano85, witaj no moje zarodki też są słabe, za pierwszym razem miałam podane 2 a 2 pozostałe nie dotrwały do mrożenia, za drugim razem miałam 1 podany 5 zamrożone w 2 dobie, przy crio z 4 podano 1 pozostałe nie dały rady, na koniec ostatni też nie dał rady. Co do DHEA eljot 25mg to w PL w żadnych aptekach stacjonarnych i nawet już internetowy nie ma, w hurtowniach również, zamiennikiem o takim samym składzie jest Stymen tylko on ma 10 mg i kosztuje na doz.pl ok 45zł. Mój gin zamiast dhea polecił inofolic lub inofem, w składzie ma kwas foliowy i myo-inozytol który ma poprawiać jakość komórek. Trzymam za Ciebie kciuki niech to podejście będzie szczęśliwe.

anuszka, nie pomogę, ale myślę że punkcję możesz mieć jedynie transfer może zostać przesunięty na potem aż się nie wyleczysz

agulla84, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana

madzik34, witaj na forum, w końcu i na nas przyjdzie pora !!

Anulla28, z każdym dniem jak piję ten olej jest coraz lepiej, ale ja to mam nawet rytuał, szykuję szklankę wody, ręcznik papierowy do wytarcia ust z tłuszczu no i piję nad zlewem, no i od razu muszę coś zjeść. Już mniej mnie mdli, a pierwszego dnia to była masakra. Może zamienisz na kapsułki.

Juhasek, co u Ciebie ?

SIERPIEŃ

11: madzik34 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

reklama
dorotav wlasnie kochana nie moge cos spac... to chyba z emocji.... :-) chociaz problem z zasypianiem mam od dawna..dzis praktycznie w nocy nic nie spalam, co chwile z boku na bok... w dzien sie troszke kimnelam, moze dzis uda mi sie zasnac o miare przyzwoitej porze he he... no ja uwielbialam zycie nocne... :tak: he he moze dolaczysz do nas? w grupie zawsze razniej... hehe :tak:

Aisa79, ja z ciebie tez jestem dumna, gratuluję samodzielnego zastrzyku !! ja nie miałam gonapeptylu wiec nawet nie wiem jak ten lek wyglada:tak:

Do góry