Olusia, Kobieto spać nie możesz ? widzę że na forum nocne życie się toczy, a Ty już o 7 dzień dobry ??
Aisa79, dumna z Ciebie jestem, gratuluję samodzielnego zastrzyku !! ja nie miałam gonapeptylu, więc nie pomogę, wiem że mmm go stosowała może napisz do niej.
Migotka25, jak pisałam wczoraj beta to tylko formalność papierkowa, gratuluję, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę
Atena74, mały Herkules :-) walczy, zobaczysz będzie dobrze, trzymam za niego kciuki
dulano85, witaj no moje zarodki też są słabe, za pierwszym razem miałam podane 2 a 2 pozostałe nie dotrwały do mrożenia, za drugim razem miałam 1 podany 5 zamrożone w 2 dobie, przy crio z 4 podano 1 pozostałe nie dały rady, na koniec ostatni też nie dał rady. Co do DHEA eljot 25mg to w PL w żadnych aptekach stacjonarnych i nawet już internetowy nie ma, w hurtowniach również, zamiennikiem o takim samym składzie jest Stymen tylko on ma 10 mg i kosztuje na doz.pl ok 45zł. Mój gin zamiast dhea polecił inofolic lub inofem, w składzie ma kwas foliowy i myo-inozytol który ma poprawiać jakość komórek. Trzymam za Ciebie kciuki niech to podejście będzie szczęśliwe.
anuszka, nie pomogę, ale myślę że punkcję możesz mieć jedynie transfer może zostać przesunięty na potem aż się nie wyleczysz
agulla84, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana
madzik34, witaj na forum, w końcu i na nas przyjdzie pora !!
Anulla28, z każdym dniem jak piję ten olej jest coraz lepiej, ale ja to mam nawet rytuał, szykuję szklankę wody, ręcznik papierowy do wytarcia ust z tłuszczu no i piję nad zlewem, no i od razu muszę coś zjeść. Już mniej mnie mdli, a pierwszego dnia to była masakra. Może zamienisz na kapsułki.
Juhasek, co u Ciebie ?
SIERPIEŃ
11: madzik34 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna