reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorota, chyba jednak się przyzwyczaję do oleju:) druga łyżka dziś po pracy poszła lepiej. Przygotowałam wodę, coś słodkiego, zamknęłam oczy, wstrzymałam oddech i jakoś poszło :-D. Widocznie raz lepiej, raz gorzej, zobaczymy jak dalej pójdzie:)
Jazabell, gratuluję przyrostu, super:) teraz to już możesz wreszcie uwierzyć, że zostaniesz mamusią:)

reklama
alternatywa ja nie dostałam relanium z kliniki zalatwilam troszkę inaczej u mnie w klinic nie daja niestety tak ak już pisałam mam trochę mieszane uczucia wiec jak by się nie udało to nie wiem czy wkoncu nie będę zmieniac choć mam trzy mrozaki jeszcze tam relanium biore na wlasna reke i to pierwszy raz jako w tym podejściu nie wiem może akurat to pomoze bo czasem to trace nadzieje na wszystko

olusia mnie tam nic wlasnie nie boli zawsze cos tam bolało tez jestem na zwolnieniu ale probuje normalnie zyc czasem spie po relanium czasem poprasuje trochę ae nic nie dźwigam wiec chyba poprasować można a kiedy testuje to nie wiem miałam 5cio dniowe zarodki wiec jak myślisz kiedy mogłabym już isc testowa??? dziś 4dpt

Ostatnia edycja:
genna-u dr makowskiej się lecze,teraz podali mi 1 blastusie,dlatego po cichu licze,że teraz się uda:-)
testuje w poniedziałek,dr kazała w środe ale nie wytrzymam do środy,transfer miałam drugiego,więc już musi coś wyjść

Ostatnia edycja:
Olusia, no chętnie bym do Was dołączyła, do nocnych pogaduszek ale ciekawe jakbym rano wstała do pracy :szok::-)

Anulla28, z każdym dniem i z każdą łyżką będzie lepiej :tak:

genna-tak myślałam żeby nawet dzisiaj zrobić,ale chyba poczekam do poniedziałku,jutro do męża jadę na Śląsk i tak sobie myśle że będziemy razem tą bete przeżywać bo do tej pory sama odbierałam wynik,a jaki to stres to chyba każda z nas wie

Moja beta z dzisiaj : 1527:szok::szok::szok: ale sie ciesze..... teraz do wizyty.... mam nadzieje ze dobrze przyrosla... :-)

mi mi powiedz mi ty juz konczysz branie relanium bo to w sumie 4 dni wlacznie z trasferem sie bierze... ja tez stralam sie ostrzedzac, nie dzwigac,, wtedy mnie bardzo biust poblewal, potem praktycznie prawie nie bolal a teraz znow boli i to mocno...jak mialas podane 5 dniowe blastusie to mozesz juz 7dpt zrobic bete... a masz gdzie zrobic jutro? no chyba ze juz poczekasz do poniedzialku?:tak:

dorotav oczy na zapalki i cola... :tak: tez wiele razy tak robilam.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry