reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
ja brałam go codziennie, ale przy krótkim protokole. Rano był gonapeptyl, a wieczorem menopur, który bardziej mnie bolał, bo szczypał bardzo.
madzik34
Początkująca w BB
genna-masz racje dużo badań ma określony czas ważności,ja miałam duzo badań robionych tj,p/ciała antykardiolipinowe, czynnik le, witamina d3,anty TPO,oczywiście hormony i takie tam. Troche kasy na to poszło i tak sobie myślę jakie będę musiał badania w nowej klinice robić. Ja rapory embriologiczne dostaje po każdym transferze,jeżeli to jest to o czym myśle:mam podane w nich stadium zarodka, ocena,podział
genna
Fanka BB :)
Kochana te badania co wymieniała nie bedziesz musiała powtarzać , jeżeli minie pół roku to bakeriologiczne a tak to tylko takie przed rozpoczęciem stymulki oraz TSH , wiec to juz grosze, a unjesCze dla anestezjologa
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
genna, czy przy każdej kolejnej punkcji robi się badania dla anastazjologa?
genna
Z tego co wiem to tak, tak jak do zabiegu w szpitalu
madzik34
Początkująca w BB
no to trochę mnie uspokoiłaś że większości nie będę musiała powtarzać. Mam nadzieje że w ogóle nie będę musiała a w poniedziałek zobacze w końcu upragnioną wysoką beta
Agulla przykro mi ale tak jak dziewczyny mówią nie udało się niestety:--( Taki wynik nie swiadczy o tym ze sie cos ruszyło. Beta poniżej 1,2 jest beta całkowicie ujemną. Mi lekarz kiedys powiedział że wynik np. 0,5 czy 1,1 sa naturalne bo ten hormon podobno jest w organizmie wlasnie w takiej malej ilości. Podobno u mezczyzn tez on jest.
Mówiłaś że zarodki stają po trzeciej dobie, tak?? A jakie parametry nasienia ma Twoj M??
Mówiłaś że zarodki stają po trzeciej dobie, tak?? A jakie parametry nasienia ma Twoj M??
agulla84 strasznie mi przykro, ściskam cię mocno Nie powtarzam już bety bo od wczoraj mam krwawienie chyba beta z 8dpt wystarczy im w klinice.
madzik34 Witaj! Trzymam kciuki za wysoką bete.
Anulla28 może zmień na kapsułki z olejem lnianym ostatnio znalazłam takie w aptece mają omega 3 i 6, bez 9 który jest w zwykłym oleju ale to chyba lepsze niż nie przyjmować wcale.
madzik34 Witaj! Trzymam kciuki za wysoką bete.
Anulla28 może zmień na kapsułki z olejem lnianym ostatnio znalazłam takie w aptece mają omega 3 i 6, bez 9 który jest w zwykłym oleju ale to chyba lepsze niż nie przyjmować wcale.
reklama
gos1512
Agulla sciskam Cie mocno i daje Ci kopniaka do dalszej walki walczymy o NASZE szczescie!!! Ja jeszcze do konca sie nie pogodzilam ale jak sobie w nocy poplacze i wyzale sie do poduszki to nabieram mocy, sily do walki tylko jak patrze na mojego smutasa tzn meza to mi sie serce kraje on jest strasznie uczuciowy - jak uslyszal ze mam raka to ja go pocieszalam bo ryczal w szpitalu
Podziel się: