reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

SIERPIEŃ

11: madzik34 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
12: Olusia - pierwsze spotkanie z kropką bądź kropkami
12: Migotka25 - pierwsze spotkanie z kropką
12: Jo.M. - wizyta w klinice
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
14: Mimozama - podglądanie pęcherzyków
18: Jazzabell - pierwsze spotkanie z kropką
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna
20: Aisa79 - wizyta stymualcyjna + anestezjolog
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

reklama
olusia jutro to dopiero 5dpt wiec na razie dam sobie spokoj ale może gdzies kolo poniedziałku relanium dziś mam wziasc ostatni raz piersi to bolały mnie na samym początku teraz czasem cos poczuje ale za to dol brzucha cos tam mnie pobolewa czasem ciagnie i nie wiem czy to dobrze czy nie ty tez pisalas ze w ktorys dzień tez cie cos tam pobolewało... a postanowiłam normalnie zyc bo wcześniej jak nic nie robiłam to nic z tego nie wyszlo wiec teraz i gotuje i czasem poprasuje ale deske mój M mi wyciąga tyle ze nie sprzątam na razie tylko tak żeby jako tako w domu było... lekarz mi powiedział tylko tyle żeby unikac leżenia... tak strasznie bym chciała żeby się udało ale jak mnie teraz tak ten brzuszek ciagnie niby jak na okres a niby tak trochę inaczej to nie wiem co o tym mam myslec :(((

mi mi aaa to jak dzis 5 dpt to w poniedzialek zrob sobie bete... juz powinna byc... :tak:mi keidys polozna powiedziala ze nie ma gwarancji nawet gdybym lezala cale 2 tyg...ze najlepiej pooszczedzac sie 3-4 dni po transferze a potem zyc w miare normalnie, wiadomo nie dzwigac ale na spokojnie...

Dzisiaj wypilam moja pierwsza lyzke oleju, kupilam ten z oleofarm taki w niby karafce - znalazlam co w intermarche ale z tego co wyczytalam nie powinno sie kupowac takich olejow w marketach :) przezylam i nie bylo tak zle :) oczywiscie wczoraj juz przyszla do mnie @ :( z jednej strony to sie ciesze bo w czwartek wizyta to pewnie bedzie "zagladal" :)

god1512, o to masz ten smaczniejszy :-) ja mam z apteki no i ten to masakra jakaś, ale jak jest zimny to da się wypić sposobem.

reklama
Do góry