reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myszka a ile zarodków bedziesz miała podane?

Bede miala podane 2 zarodki :-)

Witam wszystkie dziewczynki ;-)
U mnie narazie nic sie nie dzieje , a mianowicie czekam na jutrzejszy transfer i zaczynam sie denerwowac ...brrrr....
Zmykam do sklepu bo trzeba jakis obiad zrobic....ale bede zagladac!!!!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie:tak:

U mnie narazie nic sie nie dzieje , a mianowicie czekam na jutrzejszy transfer i zaczynam sie denerwowac ...brrrr....
nie ma co sie denerwowac, tylko cieszyc, ze twoje fasolki juz z Toba bede:-)

Witam!!!
Dawno się nie odzywałam, ale z to ciągle śledziłam wasze wpisy, tak więc nic nie straciłam:)
no więc tak, jestem dzisiaj 7dpt. 14 marca miałam punkcję, pobrano 31 komórek, z tego 7 się zapłodniło, tak więc po podaniu 2 zarodków zostało mi 5 mrozaczków. Oczywiście nie ominęła mnie hiperstymulacja, a do tego zapalenie otrzewnej, więc nie będę opisywać tego co się nacierpiałam, bo ten kto nie przeżył to i tak nie uwierzy ;-). Teraz czekam na testowanko... czyli do poniedziałku. Obiecałam sobie że będę cierpliwa, ale już mnie nosi. Nie wiem czy dotrwam;-)
Tak więc trzymajcie kciuki, a ja się odwdzięczam tym samym:-)

Hello laseczki :) Dzis moj 8dpt.

Brzuszek pobolewa,kloje,czasami jakis skorcz.Moj M wczoraj powiedzial ze mam"spuchniete podbrzusze" hehe.Syski bez zmian czyli bola,sutki drazliwe. :eek:Czasami mnie zemdli.Plamienia nie ma. Wystepowalo u mnie 3,4 i 5 dpt. Temperaturka dzis 37,0* (mierze ja pod jezykiem). Samopoczucie w miare,acz kolwiek miewam chwile zwatpienia,ale zawsze staram sie dostrzec te pozytywne sygnalki, ktore moga zwiastowac ciaze...Moze tak a moze nie ....im blizej poniedzialku,tym bardziej do glowy dostaje...ale to akurat chyba normalne;-)

Eweli 1982 widze,ze testujemy razem :) Oby do poniedzialku ;-)
Myszka 28 jutro Twoj wielki dzien.Nie stresuj sie kochana,nie denerwuj.Transferek to jakies 10 minut i juz maluszki beda w brzuszku :-) Trzymam kciuki :)
Zuzanka 81 odwiedzaj nas :tak: Odezwij sie czasami :tak:

to juz jutro wielki dzien i malenstwa beda z Toba :-) wiec spokojnie i bez stresu kochana..

eweli 31 pecherzyków?? wow!!! duzo wychodowalas...no to kochana teraz mocno Ci kibicuje i trzymam kciuki za testowanko....wspolczuje tego wszystkiego co musiałas przejsc :crazy:
czarnykot jeszcze troszke i testowanko :-)

myszka28 oj kochana mam przeczucie, oj mam ale czekamy cierpliwie.....zaciśnięte kciuki mocno oj mocno.

eweli1982 współczuję hiper, nie domyslam się i pewnie wolałabym nie wiedzieć co przeszłaś ale z takim wynikiem , tyle komóreczek to chyba było nieuniknione, ale dorze ze już masz to za sobą. trzymam kciuki za testowanko:)

zuzanka81 trzymaj się, zaglądaj do nas, pozdrawiam

asiekk a co u ciebie, jak się czujesz??

lolitka200 kolana mnie już bolą od modlenia się za Ciebie, odezwij się:(

ja zastrzyki dalej ale dzisiaj się pojawiło plamienie także @ od jutra czyli w czwartek wizyta u gina i zaczynamy stymulacje.

reklama
dorocica u mnie oki, ale czas tak bardzo sie wlecze...jeszcze tyle czasu do rozpoczecia stymulacji....kolejna wizyte mam 12.04 i wtedy zaczynam zastrzyki...

Myszka czekamy na wiesci i zaciskamy kciuki :-)

Do góry