reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ptencer-kochanie witaj dawno mnie tu nie bylo,i nie moge sie doczytac ale czy ja dobrze zrozumialam bedziesz miec bliziaki:)?

Myszka 28 trzymam kciukasy trzymam:-) W koncu dolaczy do mnie jakas laska,co pomarudzi razem ze mna :tak: Dziewczyny trzymajcie sie,bo teraz bedziemy we dwie meczyc Was postami typu " jestem w ciazy?...eee chyba jednak nie jestem ;-)

Ptencer jezu nie uwierzysz ale mam lezki ze szczesia w oczach hurrrraaaaa masz blizniaki!!!!!!!kochanie a czekam na @ i zaczynam od nowa w tym miesiacu,i wierze ,ze mi sie tym razem uda!!!!!!!musi!!!!!!buziaki mocne dla was !!!!!

Witajcie,

może któraś z Was mi pomoże. Miałam robiony test AMH, Anti Mulerian Hormon. Głównie robi się je pod kątem in vitro. Dlatego moje pytanie kieruję do Was. Mój wynik to 10,1. Oczywiście w necie nie ma norm. Ja mam 28 lat. Jesli któraś z Was miała to badanie, to proszę, podzielcie się swoimi wynikami i co z tym dalej się działo. Nie sądze, żeby wynik był zły, bo niby każdy wynik to norma, jeśli jest wyższy od 1,4. Ale wolę się upewnic. AA i dodam, że my nie robilismy tego z powodu in vitro, po prostu lekarz chce sprawdzic jakie są szanse na naturalną ciąze, czy własnie trzeba bedzie sie szybko decydowa na in vitro. Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Ptencer jezu nie uwierzysz ale mam lezki ze szczesia w oczach hurrrraaaaa masz blizniaki!!!!!!!kochanie a czekam na @ i zaczynam od nowa w tym miesiacu,i wierze ,ze mi sie tym razem uda!!!!!!!musi!!!!!!buziaki mocne dla was !!!!!
to ja placze z Toba, bo tearz non stop sie wzruszam-> hormony:-).
Ciesze sie, ze znowu zaczynacie, i najwazniejsze, ze myslisz pozytywnie-> wowczas na pewno sie uda, czego zycze z calego serduszka, a nawet trzech serduszek:-)

hej dziewczyny
ja jestem już po pobraniu mojego jednego ale dobrego jajeczka teraz czekam ,aż pięknie zacznie się dzielić więc długie 24 godziny czekania .Wszystko przebiegało łagodnie miałam znieczulenie miejscowe i nic nie bolało muszę wam jeszcze napisać że byłam o dziwo niesamowicie spokojna żadnego stresu strachu i żadnych nerw to chyba dobra oznaka
ptencer serdeczne gratulacje fasolki prześliczne
ps odnośnie wieku to 35 wchodzi mi na kark :)

reklama
Do góry