reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorocica
niczym sie nie przejmuj. Jak patrze na twoje 36, to z mojej perspektywy to mlody wiek. Szczegolnie biorac pod uwage ilosc wyprodukowanych przez ciebie komorek....
Co ma powiedziec taka stara purchawka jak ja.... prawie 40.... ja juz naftalina zalatuje :))

A moze jest tu wiecej dam w okolicach czterdziestki?

Pozdrowienia dla wszystkich niezaleznie od przebiegu licznika.....

C-M

reklama
Dziewczynki, nie załamujcie się z powodu swojego wieku, co z tego, że ja mam 32 lata, jak najprawdopodobniej wyczerpuje mi się ta p........rezerwa jajnikowa, więc kto tu jest stary, głowy do góry:-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny, a za dziewczyny w trakcie stymulacji, przed punkcją, po punkcji, przed transferem, po transferze trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie;-)

Wiec mamy 5 zaplodnionych komoreczek, teraz oby dalej ladnie sie dzielily.....transfer we srode....trzymajcie kciuki please:-)
no to super kochana!! mocno trzymam kciuki

ptencer..malenstwa sa fajowskie..ohh jeszcze troszke i je poczujesz :-)

czarnykot wrociłas do pracy? tylko sie nie przemeczaj za bardzo...:-)

Dorocica
niczym sie nie przejmuj. Jak patrze na twoje 36, to z mojej perspektywy to mlody wiek. Szczegolnie biorac pod uwage ilosc wyprodukowanych przez ciebie komorek....
Co ma powiedziec taka stara purchawka jak ja.... prawie 40.... ja juz naftalina zalatuje :))

A moze jest tu wiecej dam w okolicach czterdziestki?

Pozdrowienia dla wszystkich niezaleznie od przebiegu licznika.....

C-M

Dziewczynki, nie załamujcie się z powodu swojego wieku, co z tego, że ja mam 32 lata, jak najprawdopodobniej wyczerpuje mi się ta p........rezerwa jajnikowa, więc kto tu jest stary, głowy do góry:-)

Witam wszystkie nowe dziewczyny, a za dziewczyny w trakcie stymulacji, przed punkcją, po punkcji, przed transferem, po transferze trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzięki za pocieszenie, czasem wpadnę w taki dołeczek wiekowy i poczucie winy, że może za póżno się zabraliśmy za walkę o dzidzię:zawstydzona/y:
cross_mind a ty na jakim etapie jesteś?

też czekam z niecierpliwością na wieści od Lolitki.

Witajcie babeczki te zadomowione i te nowe - chciałam wam życzyć miłego dnia, jak obiecałam-zaglądam....(ja mam 33 wiosny -prawie bo ja z grudnia...-widzę ze tych trzydziestek to tu jest trochę :-))

czarnykot-kciuki zaciśnięte- źle mi się samochód prowadzi-ale czego się nie robi.....w słusznej sprawie

mgoga - witaj na forum zakręconych babeczek

Myszka - wow! wspaniała wiadomość - no to teraz maksymalna dawka pozytywizmu i czekamy do teściku.....

Zuzanka-wypoczęłaś?!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny ,tak czytałam wczoraj wasze posty i ja już nie pasuje do Was,o czym kochane ja mogę teraz z Wami rozmawiać,chyba o pogodzie jedynie :-(i chyba się z Wami pożegnam trzymam za Was kciukasy dziewczyny czarnykot wierzę ,że Tobie się uda,Asiiek Tobie cierpliwości i wytrwałości w wyciszaniu i póżniej w stymulacji,*Meg*,ptencer niech dzieciaczki rosną silne i zdrowe.
Ściskam Was wszystkie i dziękuję za pomoc i wsparcie,będę do Was zaglądać od czasu do czasu jeśli pozwolicie ;-)
bzzz coś czuję że czerwiec będzie Twój i w końcu się dzieciaczki zadomowią na stałe wierzę w to mocno i życzę powodzenia wszystkim dziewczynom,które się starają,bądzcie silne i cierpliwe w końcu i nas los obdaruje w śliczne dzieciaczki.:-)

reklama
Do góry