reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry kobietki:-)

u mnie 9dpt.
Mam dzis wolne i zalegam na kanapie hehe.A co tam;-) Brzuszek bez zmian,pobolewa,zakloje czasami.Syski masakra.Od 2 dni zauwazylam na nich zyly,albo se tak wkrecam i juz mam zwidy,albo naprawde cos sie dzieje :-) Zapytam dzis M czy on je widzi hehe.Temperaturka dzis 37,1* Od rana mnie mdli.

Zaczynam tracic nadzieje,cos za duzo tych objawow.Czy przypadkiem progesteron ich nie wywoluje? Mam go do piatku wieczorem.Potem koniec,no i test w poniedzialek.Weekend przeczekam...moze @ przyjdzie.Test bedzie wiarygodny na 100% w 14dpt?

reklama
Dzien dobry kobietki:-)

u mnie 9dpt.
Mam dzis wolne i zalegam na kanapie hehe.A co tam;-) Brzuszek bez zmian,pobolewa,zakloje czasami.Syski masakra.Od 2 dni zauwazylam na nich zyly,albo se tak wkrecam i juz mam zwidy,albo naprawde cos sie dzieje :-) Zapytam dzis M czy on je widzi hehe.Temperaturka dzis 37,1* Od rana mnie mdli.

Zaczynam tracic nadzieje,cos za duzo tych objawow.Czy przypadkiem progesteron ich nie wywoluje? Mam go do piatku wieczorem.Potem koniec,no i test w poniedzialek.Weekend przeczekam...moze @ przyjdzie.Test bedzie wiarygodny na 100% w 14dpt?
u mnie nie bylo tego typow bo progesteronie i nie sadze, zeby to byly skutki progesteronu-> raczej fasolki, ktora juz sie zadomowila.
Co do testu, to beta w 14dpt bedzie juz jak najbardziej wiarygodna, a z sikaczami jest roznie, raz wychodza, raz nie mimo ciazy. U mnie juz w 5dpt byla druga kreseczka (lekki cien) i sama bylam w szoku, ze tak wczesniej. Robilam tez test b.czuly o wartosci 10

Ptencer ja betki nie zrobie,moge liczyc tylko na sikacza.W klinice kazali zrobic po 3 tygodniach,ale jak tu wytrzymac? Mysle,ze 14 dpt powinien juz wykazac II kreski. Jeszcze jedno pytanko,kiedy przyjdzie @ ?Po ilu dniach od odstwienia hormonow?

czarnykot a co ty tu za pytania o @ jak on zapomina o Tobie na 9mc:-) Twoje objawy mówią o fasolce a nie o @ i przesatń wogóle mysleć inaczej:-) szkoda, że nie możesz zrobić betki, spróbuj z sikańcem po weekendzie i zacznij wybierać imię;-)

u mnie @ rozkręciła się na dobre, jejku jutro idę do gina, jak ja badanie przeżyje, boziu:zawstydzona/y:

myszka28 po transferku poleż troszkę i odpocznij, niech się dziecinka kochana zadomowi u Ciebie na dobre,:happy2:

layla_75 a co u Ciebie?
mgoga , monawmona ??

Ostatnia edycja:
Ptencer ja betki nie zrobie,moge liczyc tylko na sikacza.W klinice kazali zrobic po 3 tygodniach,ale jak tu wytrzymac? Mysle,ze 14 dpt powinien juz wykazac II kreski. Jeszcze jedno pytanko,kiedy przyjdzie @ ?Po ilu dniach od odstwienia hormonow?
dorocica ma racje, @ nie bedzie, jestem przekonana. Co do testu to kup jak najbardziej czuly, zeby miec pewnosc.

czarnykot...bardzo dobrze robisz ..lez i sie relaksuj i sobie nic złego nie wkrecaj bo Cie pacne w łep:tak:
dorocica nie bedzie tak zle ja tez ostatnio byłam 2 dnia @ i spoko luzik badanie trwa chwilke:-)

Tak wlasnie zamierzam zrobic dziewczyny,kupie jak najlepszy test i zrobie w poniedzialek rano. Dzis moj 26dc i 9dpt,dlatego pytam o @,bo mam cykle 26/28 dni i w sumie dzis powinnam dostac. Mam nadzieje ze nie przylezie jak skonczy mi sie progesteron:zawstydzona/y: Oby te moje objawy byly objawami ciazy a nie swira w glowie ;-) Dziekuje babeczki za slowa otuchy,naprawde pomagaja przetrwac te wszystkie dni:tak:

reklama
Do góry