reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Napiszcie mi prosze czy dzien przed punkcja bralyscie jeszcze jakies leki? Chodzi mi zwlaszcza o te ktore zapobiegaja pekaniu pecherzykow. W sobote rano mialam ostatni taki zasrzyk a puncja dopiro w poniedzialek rano -czyli 48 godz. Boje sie zeby mi nie popekaly:>

Juhasek87 transfer pewnie bedzie w poniedzialek :tak:

jazzabell ja dzien przed punkcja bralam tylko aspiryn cardio oraz kwas foliowy... dopiero dzien po punkcji leki zalecane...jedynie co w tym samym dniu bralam to antybiotyk zamur 250 ktory mam brac do skonczenia opakowania...

Czesc Dziewczynki. Widze ze przygotowania do punkcji pełną para. :-) cieszy mnie to bardzo:-D ja dzis rano wstaje i znow krew i brudzenie... Zrobilam test no i jest ta druga wymarzona kreseczka. Blada bo blada ale jest... Wiec to mnie dzis trzyma przy zyciu i moze jakos do jutra dotrwam do badania...
Zycze wszystkim milego dnia! :-)

Ann84 gratuluje 2 kreseczek:tak:

Juhasek87 1 lub 2 w zaleznosci jak sie beda rozwijac :tak: dowiem sie w poniedzielek

Kasik
powiec mi to Martaczi bralam lutke dopochwowo i podjezykowa? pamietasz jaka dawke?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, odważyłam się właśnie dołączyć do Forum :)

Staramy się już (tylko?) 5 lat, ale oboje dobiegamy 40-ki, wiec czasu dużo nie zostało... Po ostatnim zabiegu zaczynam mieć nadzieję, w piątek idę do lekarza zobaczyć, czy jest pęcherzyk... W pracy powoli wariuję, myślę tylko o TYM. Musiałam tez odstawić wszystkie ulubione sporty, nie bardzo mam co robić z czasem ;)

Pozdrawiam gorąco wszystkie starające się :)

Ann- wow 2 kreski, moje marzenie. Dotrwaj do jutra to po wzroście bety choć troszkę uspokoisz się.

Olusia- a u Ciebie w klinice transfer zawsze w 3 dobie?

Kasik- będziesz miała dzisiaj jakieś informacje o swoich maluszkach?

finesse- Witaj! Wielkie &&&& za bąbelka lub bąbelki :-) która klinika tak Cię uszczęśliwiła?

Alternatywa- jak tam imprezka, dałaś radę?

reklama
Do góry