reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Alternatywa- strasznie mi przykro Przytulam Cię mocno!!
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Alternatywa, kochana tak mi przykro. To niesprawiedliwe . Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twego bólu, trzymaj się. Niech czas ukoi Twoje rozczarowanie i ból.
Jo.M, super, że Was zakwalifikowali do rządówki I jest szansa na refundowane leki
dziewczyny ja zaczynam się obawiać, czy jest wszystko w porządku u mnie. Wczoraj po tych przejściach krwawiłam, ale lekarz powiedział, że to nie z macicy, więc to nie zagraża zarodkowi. Ale dzisiaj mam dalej plamienia. Co prawda brązowe, nie krew, ale nie wiem czy to powinno być jeszcze:-(
Smerfeta, mam nadzieję, że wreszcie bociany zawitają i do nas. Po przejściach wreszcie się nam należy
Jo.M, super, że Was zakwalifikowali do rządówki I jest szansa na refundowane leki
dziewczyny ja zaczynam się obawiać, czy jest wszystko w porządku u mnie. Wczoraj po tych przejściach krwawiłam, ale lekarz powiedział, że to nie z macicy, więc to nie zagraża zarodkowi. Ale dzisiaj mam dalej plamienia. Co prawda brązowe, nie krew, ale nie wiem czy to powinno być jeszcze:-(
Smerfeta, mam nadzieję, że wreszcie bociany zawitają i do nas. Po przejściach wreszcie się nam należy
to ten najzwyklejszy, podstawowy program, w którym za wszystko inne trzeba dopłacaćCo to znaczy standard?
kasik36
Anulla brazowe plamienia to pozostalosci wczorajszej krwi wiec sie nie stresuj.
kasik36
Yplocka do skutku juz chyba nieaktualne.
reklama
Podziel się: