dorotav
Fanka BB :)
Aisa, a powiedz mi Ty podchodzisz komercyjnie czy z programem MZ, a jeśli komercyjnie to czy masz zrobione aktualne AMH i FSH, moja klinika tych badań wymaga do refundowanych leków. C do tarczycy to w naszych staraniach najlepiej TSH mieć w okolicy 1, w trakcie stymulacji i po transferze TSH rośnie.
Smerfeta, też mnie wkurza NFZ, że nie ma dokładnie sprecyzowanych zasad refundowania leków i kliniki je różnie interpretują, napiszę do nich zapytanie, jak odpowiedź będzie na moją korzyść zaniosę ją do kliniki. Te nasze sterydy encorton lub metyperd nie są aż tak drogie ok.10-20zł no ale jest refundacja więc jeśli może to niech Ci wypisze na refundację, chyba może wypisać lekarz rodzinny.
Nas bociany od 5 lat olewają, ani prośby, zaklinanie, przekupywanie a nawet groźby i przeklinanie wraz z wyzywaniem nie pomaga. Tak więc tylko IVF bo nawet w cuda już nie wierzę.
LIPIEC
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wysoka beta !!
16: Oktavi - badania prenatalne
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
juhasek87 - udany crio-transfer !!
Smerfeta, też mnie wkurza NFZ, że nie ma dokładnie sprecyzowanych zasad refundowania leków i kliniki je różnie interpretują, napiszę do nich zapytanie, jak odpowiedź będzie na moją korzyść zaniosę ją do kliniki. Te nasze sterydy encorton lub metyperd nie są aż tak drogie ok.10-20zł no ale jest refundacja więc jeśli może to niech Ci wypisze na refundację, chyba może wypisać lekarz rodzinny.
Nas bociany od 5 lat olewają, ani prośby, zaklinanie, przekupywanie a nawet groźby i przeklinanie wraz z wyzywaniem nie pomaga. Tak więc tylko IVF bo nawet w cuda już nie wierzę.
LIPIEC
07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją
07: mmm - podglądanie pęcherzyków
15: Quinnie - wysoka beta !!
16: Oktavi - badania prenatalne
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
juhasek87 - udany crio-transfer !!