reklama
dorotav
Fanka BB :)
CZERWIEC
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
21: alfa1973 - udany crio-transfer mrozaczka
23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem
23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
25: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27: butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer
LIPIEC
04: dorotav - wizyta przed stymulką
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
21: alfa1973 - udany crio-transfer mrozaczka
23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem
23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
25: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27: butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer
LIPIEC
04: dorotav - wizyta przed stymulką
04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ
butterflysunrise
Elleni no to gratuluje! :-) jesteś dla nas nadzieja i dowodem ze Mrugacz ma celność ;-)
butterflysunrise
Jesi27 bądź dobrej myśli. Czekamy na wysoka bete! Elleni jest dowodem ze Bocian wie jak dzialac :-) teraz się relaksuj i nie martw. Juz tylko kilka dni i będziesz miala pewność a wtedy ja będę panikowac bo zbliżać się będzie moja beta i będziesz mnie musiala uspokajac ;-)
butterflysunrise
Jak to mówi mówi mój znajomy drogie Panie " na stres najlepszy relaks i slodkosci"! A wiec relaksujmy się i zajadajmy slodycze ;-) może pójdą w cycki ;-)
Dziewczyny od soboty wieczór biore encorton (3x5 mg) i estrofem (3x2mg) i juz od wczoraj jestem po okresie....a normalnie zawsze mialam ok 7-9 dni. Czy to mozliwe ze to po encortonie, bo wczesniej go nie brałam, zreszta tak duzo estrofemu tez jeszcze nie przyjmowalam. Czuje sie tez źle-jestem ciągle zmeczona i jest mi niedobrze, boli mnie tez brzuch po prawej stronie w okolicy jajnika, a USG mam dopiero w poniedziałek - to bedzie 10 dzień cyklu.W którym dniu średni miałyście kriotransfer ??? Pomóżcie , bo zaczynam już panikować
dorotav
Quinnie, ja po estrofenie miałam skrócony okres, po 3 dniach się skończył a trwa zawsze równe 7 dni. ok 14dc miałam już ładne endo, i od tego dnia zaczęłam brać duphaston - sztuczna owulacja, dodaj od tego dnia ilość dni zarodka to wtedy będziesz miała transfer.
Dzieki Dorotav ...troche mnie uspokoiłaś:-)
Czyli jak mam niec podane 3-dniowe zarodki to mam zacząć brac 3 dni przed planowanym transferem progesteron ( bo niestety moja pani dr nic na ten temat nie wspomniała, wiec jak nic nie powie to zaczne brac na własną reke ). Ja mam w domu utrogest 100-jak myslisz w jakich dawkach powinnam go brac ?
Czyli jak mam niec podane 3-dniowe zarodki to mam zacząć brac 3 dni przed planowanym transferem progesteron ( bo niestety moja pani dr nic na ten temat nie wspomniała, wiec jak nic nie powie to zaczne brac na własną reke ). Ja mam w domu utrogest 100-jak myslisz w jakich dawkach powinnam go brac ?
reklama
Podziel się: