reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jesi ta mała plamka to może być implantacyjna, kropek się wgryza w ciebie i to dlatego. Musisz wierzyć że będzie dobrze, trzymam krzciuki za Twoje testowanie.

reklama
CZERWIEC
20: montana 8 - wysoka beta !!
20: genna - wizyta z podglądaniem fasolki
21: alfa1973 - udany crio-transfer mrozaczka
23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem
23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test
24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

25: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ

Jesi27 bądź dobrej myśli. Czekamy na wysoka bete! Elleni jest dowodem ze Bocian wie jak dzialac :-) teraz się relaksuj i nie martw. Juz tylko kilka dni i będziesz miala pewność a wtedy ja będę panikowac bo zbliżać się będzie moja beta i będziesz mnie musiala uspokajac ;-)

Dziewczyny od soboty wieczór biore encorton (3x5 mg) i estrofem (3x2mg) i juz od wczoraj jestem po okresie....a normalnie zawsze mialam ok 7-9 dni:sorry:. Czy to mozliwe ze to po encortonie, bo wczesniej go nie brałam, zreszta tak duzo estrofemu tez jeszcze nie przyjmowalam:no:. Czuje sie tez źle-jestem ciągle zmeczona i jest mi niedobrze, boli mnie tez brzuch po prawej stronie w okolicy jajnika, a USG mam dopiero w poniedziałek - to bedzie 10 dzień cyklu.W którym dniu średni miałyście kriotransfer ??? Pomóżcie , bo zaczynam już panikować:baffled:

Quinnie, ja po estrofenie miałam skrócony okres, po 3 dniach się skończył a trwa zawsze równe 7 dni. ok 14dc miałam już ładne endo, i od tego dnia zaczęłam brać duphaston - sztuczna owulacja, dodaj od tego dnia ilość dni zarodka to wtedy będziesz miała transfer.

Dzieki Dorotav ...troche mnie uspokoiłaś:-)
Czyli jak mam niec podane 3-dniowe zarodki to mam zacząć brac 3 dni przed planowanym transferem progesteron ( bo niestety moja pani dr nic na ten temat nie wspomniała, wiec jak nic nie powie to zaczne brac na własną reke ). Ja mam w domu utrogest 100-jak myslisz w jakich dawkach powinnam go brac ?

reklama
Quinnie, ja brałam duphaston 10mg 3x1 tab, to jest sztuczny prg, 3 dni przed transferem, nigdy nie brałam utrogest, nie znam tego leku, po transferze doszła jeszcze luteina 100mg 3x1

Do góry