reklama
butterflysunrise
Fanka BB :)
Anna84 ja zastrzyki biorę tylko brzuch i na zmianę raz po prawej raz po lewej ale w udo chyba bym się bala... z reszta mi zastrzyki robi maz bo nie dość ze igla tępa to jeszcze są strasznie bolesne wiec samej ciężko.
A co do samopoczucia to różnie. Piersi mnie bola od transferu i mam duży i wzdety brzuch ale to od hiperstymulacji bo trochę mam. Jak bylam na USG w dzień transferu bo bardzo bolal mnie brzuch to się okazalo ze prawy jajnik mam wielkości 10 cm i uciska mi pęcherz wiec stad ten bol ale polezalam kilka dni i się poprawilo. Poza tym to mam wilczy apetyt i często latam siku. A i wachania nastroju mam mega! Dzisiaj się dowiem jak tam ten mój jeden maluch co zostal w klinice...
A co do samopoczucia to różnie. Piersi mnie bola od transferu i mam duży i wzdety brzuch ale to od hiperstymulacji bo trochę mam. Jak bylam na USG w dzień transferu bo bardzo bolal mnie brzuch to się okazalo ze prawy jajnik mam wielkości 10 cm i uciska mi pęcherz wiec stad ten bol ale polezalam kilka dni i się poprawilo. Poza tym to mam wilczy apetyt i często latam siku. A i wachania nastroju mam mega! Dzisiaj się dowiem jak tam ten mój jeden maluch co zostal w klinice...
Ostatnia edycja:
butterflysunrise
Montana8 czeka my z niecierpliwością na wysoka bete! Ale to będzie tylko formalnośc ;-)
butterflysunrise
No i nie mamy co mrozic... :-( groszek nie chcial wspolpracowac... nadzieja w blizniakach ze im się spodoba w brzuchalu. Jeszcze tydzień do testu... jak urlop to dwa tygodnie nawet nie wiadomo kiedy zlatuja a teraz się ciągnie jak tasiemiec.... ech...
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
montana, kciuki za betę. Skoro 3 testy potwierdziły 2 kreski, to beta na pewno będzie wysoka i to tylko formalność
Montana :-):-):-):-) !!
Ann84 i dziewczyny, które biorą clexane czy flaxiparynę, mam dla Was radę. Ja też stosuję heparynę i też po zastrzykach zostawały duże kolorowe siniaki. Znalazłam jednak prosty sposób, dzięki któremu siniaków jest dużo mniej (właściwie już chyba z 10 dni żaden nie wyskoczył)- wkłucie jednym pewnym ruchem (samej się tego nie da zrobić) i po zastrzyku POLEŻEĆ LUB POSIEDZIEĆ 15 MIN.
Podobno zastrzyki w udo mają mniejsze działanie niż te w brzuch.
Ann84 i dziewczyny, które biorą clexane czy flaxiparynę, mam dla Was radę. Ja też stosuję heparynę i też po zastrzykach zostawały duże kolorowe siniaki. Znalazłam jednak prosty sposób, dzięki któremu siniaków jest dużo mniej (właściwie już chyba z 10 dni żaden nie wyskoczył)- wkłucie jednym pewnym ruchem (samej się tego nie da zrobić) i po zastrzyku POLEŻEĆ LUB POSIEDZIEĆ 15 MIN.
Podobno zastrzyki w udo mają mniejsze działanie niż te w brzuch.
genna
Montana juz gratuluje beta tylko dla potwierdzenia testu jupijajejjj
Ja wizyte mam późnym wieczorem cos ok 22 wiec odezwę sie jutro , od wczoraj popołudnia jestem
Mega zmęczona , śpiąca , ledwo dzisiaj do labo wstałam masakra, zasypiam na stojąco a na dodatek obcy mnie wykończy, karmie go wieczorem ale zanim zasnę to i tak burczy mi w brzuchu, rano burczy w brzuchu , zrobiłam obcemu jajeczniczke ze szczypiorkiem i mówi ze mu nie smakowała , mdli mnie tragicznie bleeee
Co do siniaków po heparynie to juz myślałam ze jet oki a tu co drugi postanawia wyjść wrrrrrr
Miłego dnia dziewuszki , może któraś gdzieś bedzie miała troszke słonka na niebie
Ja wizyte mam późnym wieczorem cos ok 22 wiec odezwę sie jutro , od wczoraj popołudnia jestem
Mega zmęczona , śpiąca , ledwo dzisiaj do labo wstałam masakra, zasypiam na stojąco a na dodatek obcy mnie wykończy, karmie go wieczorem ale zanim zasnę to i tak burczy mi w brzuchu, rano burczy w brzuchu , zrobiłam obcemu jajeczniczke ze szczypiorkiem i mówi ze mu nie smakowała , mdli mnie tragicznie bleeee
Co do siniaków po heparynie to juz myślałam ze jet oki a tu co drugi postanawia wyjść wrrrrrr
Miłego dnia dziewuszki , może któraś gdzieś bedzie miała troszke słonka na niebie
kasik36
Krew oddana na subpopulacje, teraz sie trzeba modlic o dobre wyniki. Wazne info dla dziewczyn z gdanskiej Invicty - ostatni tydzien lipca labo bedzie nieczynne wiec nie moga sie odbywac punkcje i transfery. Jak znam zycie i swoje szczescie to mi wlasnie tak mniej wiecej by wychodzilo wiec zapowiada sie kolejny cykl w plecy
butterflysunrise
Dziewczyny czy wy jakiś czas po transferze mialyscie napady glodu? Jestem dzisiaj 6 dpt i od wczoraj zjadam wszystko co mi się nawinie. Poprzednim razem tak nie bylo. Obstawiam ze to stres... pozdrawiam.
reklama
genna
Butterfly ja nie miałam napadów głodu w ogóle nie miałam objawów ze się udało
Zobacz załącznik 630025
Zrobiłam świeże wyniki dla lekarza i beta mnie trochę dziwi !!!!! 8364,50 !!!!! Chyba obcy sie zadomowił niestety progesteron nadal niski 15,77 , może taka moja natura , jak u infinity
Zobacz załącznik 630025
Zrobiłam świeże wyniki dla lekarza i beta mnie trochę dziwi !!!!! 8364,50 !!!!! Chyba obcy sie zadomowił niestety progesteron nadal niski 15,77 , może taka moja natura , jak u infinity
Ostatnia edycja:
Podziel się: