reklama
Genna dziekuje bardzo i gratuluje, to ide natychmiast szperac w necie info o Q10 :-)
ja też biorę q10
dorotav
Fanka BB :)
anuc-ha, ja też łykam:
witamine D 1000mg x1;
koenzym Q10 30mg x1;
dhea eljot 25mg x1;
acidum folikum 5mg x1;
magnez z witaminą b6 1x1 ( w czasie stymulacji i po transferze 3x1);
aspifox 1x1 (odpowiednik acardu)
sporo tego, ale mam nadzieję, że coś pomoże
witamine D 1000mg x1;
koenzym Q10 30mg x1;
dhea eljot 25mg x1;
acidum folikum 5mg x1;
magnez z witaminą b6 1x1 ( w czasie stymulacji i po transferze 3x1);
aspifox 1x1 (odpowiednik acardu)
sporo tego, ale mam nadzieję, że coś pomoże
dorotav
Dziewczyny mam pytanie czy nalezy unikac wit C przed i po transferze zarodka??
montana8, według kliniki Invicta witamina C jest bardzo ważna w naszych staraniach, wiadomo że najlepsza w naturze, no ale naturę też trzeba wspomagać. tutaj masz link:
Dieta a płodność - Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA
montana8
Pełna nadziei
Dorotko dziękuję Ci bardzo, troszkę mnie uspokoiłaś, bo przez okres stymulacji az do okresu pare dni po transferze bralam/ biore wit C 200 mg, a gdzies wyczytalam ze są badania, które podobno mówią, że wit C przeszkadza w zagnieżdzeniu... Nie ukrywam że zmartwilam sie tym bardzo. A nigdzie na necie nie moge znalezc takich informacji.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dorotav: twoja dawka q10 jest kosmetyczna, za niska. Powinna byc min 10 razy wieksza. 300mg, do 600mg
kasik36
Lolitka tez mi sie wydawalo, ze to za mala dawka bo ja biore 300 mg
dorotav dzieki za liste ! u mnie daja tylko folik obowiazkowo.a ja chce zbombardowac moje jajniki leniuchy - staruchy piorunujaca kuracja odmladzajaca
montana a ja z kolei czytalam, ze witamina C pomaga w prawidlowym rozwoju zarodka i zagniezdzaniu, wiec na pewno sobie nie zaszkodzilas!
Artykul w jez fr tutaj (ja mieszkam fr) FIV : le petit coup de pouce de la vitamine C - Actualité médicale- Actualité médicale - information santé - depeches - InformationHospitaliere
montana a ja z kolei czytalam, ze witamina C pomaga w prawidlowym rozwoju zarodka i zagniezdzaniu, wiec na pewno sobie nie zaszkodzilas!
Artykul w jez fr tutaj (ja mieszkam fr) FIV : le petit coup de pouce de la vitamine C - Actualité médicale- Actualité médicale - information santé - depeches - InformationHospitaliere
reklama
Podziel się: