reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
GizaS Strasznie mi przykro! Trzymaj się!

Ja miałam testować w poniedziałek ale chyba nie wytrzymam i pójdę dzisiaj (9 dpt). Jeżeli się udało to beta chyba powinna być pozytywna. Wczoraj zaczął mnie boleć brzuch jak na okres (planowany termin miałam dwa dni temu). A do tego od wczoraj boli mnie głowa a to zawsze u mnie jest objaw zbliżającej się miesiączki :-( Poza tym nic mnie nie boli i nic nie czuję...
No to idę, co ma być to będzie. Ale oby było dobrze :-)

GizaS bardzo mi przykro :( trzymaj sie kochana....az za dobrze wiem co czujesz. Odpocznij troche i przemysl sobie ta adopcie bo to dobre rozwiazanie.

Dorotav kciuki za twoje dzisiejsze wyniki kariotypow- bedzie dobrze ;)

Zula5 za twoje spotkanie z maluszkiem

Genna kciuki za bete...aby pieknie rosla

A calej reszcie mamuiek i staraczek zycze milego i optymistycznego dnia

Dziewczyny zaczyna mi sie @... Juz plamie. Powinnam zaczac brac juz leki czy moze dopiero jutro jak sie rozkreci uznac ze jest to pierwszy dzien cyklu ??? Pomóżcie, doradzcie cos. To bedzie moj pierwszy criotransfer i nie wiem co i jak :(

GizaS bardzo mi przykro... Może faktycznie ivf na własnych komórkach i plemnikach nie ma sensu, myślę że warto spróbować z AZ... A jak urodzi wam sie dziecko to zapomnicie o dawstwie i bedziecie go kochac jak własne dziecko. Nie znam się na tym gdzie i jak ale warto poszukać, bo je sli ciebe stymulacja kosztuje 5tys a AZ (tak jak pisze Blue) 5200 to warto sprobowac... Trzymaj sie, napewno bedziecie szczesliwymi rodzicami, ja w to bardzo wierze :)

GizaS współczuję, że tym razem Ci się nie udało, znam ten ból, czułam go trzykrotnie. Ważne, że masz dalszy plan i się nie poddajesz. W końcu musi się udać.

Czy może któaś z Was wie o kosztach i czasie oczekiwania adopcji zarodków w innych klinikach?
Wyczytałam że w Novum nie ma podobno kolejek i koszt to 3700 z transferem:baffled:
Macie jakies informację o tym?

reklama
GizaS mi proponowali zarodki za 3 tys w GynCentrum po miesiacu oczekiwania . Ja kozystalam z dawczyni komorek i czekalam w w/ w klinice ok 2,5 miesiaca. Jak chcesz to moge dac ci namiar na kobiete ktora sie tym zajmuje w tej klinice

Do góry