reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zula trzymam kciuki az cztery za Was, na pewno wszystko jest dobrze. Dzieciaczki rosna oby tylko mamusia czula sie troszke lepiej &&&&&

Lilia a dlaczego mialoby sie nie udac? Zobacz ile Nas tutaj jest,ktore dopiero za 4 razem zaszly...trzeba wierzyc,ze w końcu zisci sie Twoje najwieksze marzenie. Walcz póki sa sily bo jest o co...rozumiem,ze przeciwnosci przeszkadzaja endometrioza przeciwciala itd ale przeciez takim osobom tez sie udaje....
Bierz przyklad z Naszej Zuli tez mieli trudny przypadek a udalo sie :-) Kochana bedzie dobrze i uwierz,ze niedlugo trzeba bedzie te Twoje korzenie z tego watku przyciac i przeniesc Cie na ciezarowki :-)

reklama
Hope
Ale nawet jeśli jest już po owu to nie określimy jego dokładnej daty ponieważ usg i badania były w poniedziałek a dziś już czwartek
:-( właśnie jadę do pracy i dopiero jutro mogłabym coś zdziałać.
Boziu co ja mam robić

Anuszka teraz juz nic, pozostaje tylko wierzyc lekarzowi i czekac na pozytywny final...:-):-):-)
Od kiedy wlaczyl ci progesteron? Mialas kiedy problem z niepekajacymi pecherzykami?

Crio w poniedziałek 5dniowego malucha. Lutka od jutra . . . Czyli na 3 dni przed . . . A usg i wyniki są z wtorku.

Boże
Dlaczego oni nas tak traktują!?
Dlaczego nas nie do informują!?
Czy naprawdę liczy się dla nich tylko kasa, a człowiek i jego uczucia, psychika a zwłaszcza problemy z niepłodnościa są na ostatnim miejscu?myślałam że statystyki że się częściej udaje też są ważne

Ostatnia edycja:
Hope narazie nie dociera do mnie ze mamuską będę :) narazie to cyferki na papierze :) 20 czerwca mam wizyte u swojego gina wiec pewnie wtedy cos do mnie dotrze , narazie trudno mi wymienić słowa "jestem w ciąży" bardziej ze obcy sie zadamawia ;) musze odstawić lutkę podjęzykowo bo mnie mdli od wczoraj po niej , dzisiaj tez , wczoraj troszke przesadziłam z chodzeniem i dzisiaj moj brzuch mi to przypomina , nadal mam takie bóle skurcze, siedzieć za długo nie mogę w jednym miejscu, chodzić tez nie, gwałtownych ruchów juz w ogóle , lezenie w rożnych pozycjach jest niezłe :) jutro niestety do pracy , ale od piatku 20 chce iść na zwolnienie , moj M tez juz mi marudzi, pilnuje mnie żebym czasem surowego nie zjadła lub wędzonego no i słodkiego :/ juz nawet mdli mnie od wody dla zwierząt :p bo generalnie nie lubię samej pić a w dużych ilościach juz w ogóle )

reklama
Anuszka to wedle tego wszystko jest ok. Dal pecherzykowi dwa dni i nie wl za szybko progesterony coby nie zaburzyl owulacji. Wedle tego planu wszystko jest ok. Kwestia tylko czy owulacja byla ale Ty sie teraz juz nie stresuj bo i tak nic nie mozesz teraz zrobic...jesli nie mialas nigdy problemow z pekaniem, endo ladnie roslo to trzeba wierzyc,ze tym razem maluszek zostaie z Toba...

Do góry