reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bziumelka dzidzia rośnie aż miło. Jak się czujesz?
Genna beta pięknie rośnie, wiem, że te chwile są jak ze snu, pewnie ciągle myślisz co możesz, a czego Ci nie wolno dla dobra kropeczka?
GizaS mi test wyszedł ledwo ledwo przy becie ok 95, a ten o czułości 10- nic nie pokazywał, więc czekaj cierpliwie :tak:

GizaS kciuki za beta, a testy nie muszą być wiarygodne bo jakby były to nie wprowadzono by badan krwi :) Ja przy becie 115 na tescie 10 miałam kreske tez dość jasną, a u ciebie beta napewno jeszcze nie jest super wysoka, myśle że tak gdzies przed setke i dlatego sikacz nie wychodzi. Głowa do góry. O której wyniki??

Octavi dzieki że pytasz, oprócz zajebistego bólu głowy i tego że mogłabym spać non stop to czuję sie dobrze. Brzuch tylko delikatnie ćmi ale naprawde delikatnie. A Ty jak się czujesz??

Lilia, Olusia a wy kiedy zaczynacie??

Bziumelka ja od dwóch tygodni mam mdłości, czasami też wymioty. Różnie bywa, czasami trwają prawie cała dobę (z różnym natężeniem), a czasami, jak dziś rano nie ma ich wogle. Jeść wcale mi się nie chce- zmuszam się, bo zauważyłam, że mdłości są silniejsze, jak nie zjem przez jakieś cztery godziny. Poza tym tez jestem zmęczona i czasem śpię w dzień (do tej pory to mi się zdarzało może 4 razy do roku). I zmysł powonienia wyczuwa wszystko od Tatr do Bałtyku. :-)

Cześć dziewczynki

Martaczi - Z całych sił trzymam kciuki za Twojego maluszka. Będzie wszystko dobrze , musi być.

ann.k1 - Ciężki dylemat masz z wyborem stymulacji i w sumie nie wiadomo co wybrać . Mi kiedyś lolitka napisała , żeby sprawdzać pęcherzyki antralne. Czyli jeżeli są minimum 4 to wtedy się stymulować bo wiadomo jak nic nie ma to nawet największe dawki leków nie zdziałają nic. Tyle Ci mogę podpowiedzieć , też mam niskie amh i na pewno ja tak postąpię jak Ci pisałam przy moim podejściu.

Quinnie - Dobrze zrobiłaś że poszłaś do gina , przynajmniej głowa spokojniejsza. Ja mam magnez Hela-Magbe 6 , w sumie nie wiem jaka to dawka bo nie mam pudełka przy sobie ale łykam raz dziennie + zestaw wit i tam też jest magnez

GizaS - Dołączam się do dziewczyn "starych wyjadaczek" jesteśmy tu jesteśmy niestety a korzenie to już na dobre się rozrosły;-). Trzymam kciuki za Twoją bete i nie obraziłabym się jak byś się na ciężarówki w końcu przeniosła bo sama z chęcią bym się tam widziała. :-)

Gizas - jeżeli to jeszcze czytasz a nie masz wyników, to pamiętam, że przy Bhcg 200 test o czułości 25 pokazal mi cień cienia cienia :) Nie ma @ jest super! Trzymam kciuki!

ann.k - dobrze, że się odezwałaś. Widze w suwaczku, że miałaś teraz przerwaną stymulację. Jaki plan co dalej? Ściskam.

BZIUMELKA gratuluję udanego spotkania z dzidzią :-) ja we wtorek mam kolejne i mam nadzieję że wszystko jest ok bo mdłości mi przeszły :-(
GIZAS kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za wszystkie wyjadaczki nieustannie trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry