reklama
Bziumelka dzidzia rośnie aż miło. Jak się czujesz?
Genna beta pięknie rośnie, wiem, że te chwile są jak ze snu, pewnie ciągle myślisz co możesz, a czego Ci nie wolno dla dobra kropeczka?
GizaS mi test wyszedł ledwo ledwo przy becie ok 95, a ten o czułości 10- nic nie pokazywał, więc czekaj cierpliwie
Genna beta pięknie rośnie, wiem, że te chwile są jak ze snu, pewnie ciągle myślisz co możesz, a czego Ci nie wolno dla dobra kropeczka?
GizaS mi test wyszedł ledwo ledwo przy becie ok 95, a ten o czułości 10- nic nie pokazywał, więc czekaj cierpliwie

GizaS kciuki za beta, a testy nie muszą być wiarygodne bo jakby były to nie wprowadzono by badan krwi
Ja przy becie 115 na tescie 10 miałam kreske tez dość jasną, a u ciebie beta napewno jeszcze nie jest super wysoka, myśle że tak gdzies przed setke i dlatego sikacz nie wychodzi. Głowa do góry. O której wyniki??
Octavi dzieki że pytasz, oprócz zajebistego bólu głowy i tego że mogłabym spać non stop to czuję sie dobrze. Brzuch tylko delikatnie ćmi ale naprawde delikatnie. A Ty jak się czujesz??
Lilia, Olusia a wy kiedy zaczynacie??
Octavi dzieki że pytasz, oprócz zajebistego bólu głowy i tego że mogłabym spać non stop to czuję sie dobrze. Brzuch tylko delikatnie ćmi ale naprawde delikatnie. A Ty jak się czujesz??
Lilia, Olusia a wy kiedy zaczynacie??
Bziumelka ja od dwóch tygodni mam mdłości, czasami też wymioty. Różnie bywa, czasami trwają prawie cała dobę (z różnym natężeniem), a czasami, jak dziś rano nie ma ich wogle. Jeść wcale mi się nie chce- zmuszam się, bo zauważyłam, że mdłości są silniejsze, jak nie zjem przez jakieś cztery godziny. Poza tym tez jestem zmęczona i czasem śpię w dzień (do tej pory to mi się zdarzało może 4 razy do roku). I zmysł powonienia wyczuwa wszystko od Tatr do Bałtyku. :-)
Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Martaczi - Z całych sił trzymam kciuki za Twojego maluszka. Będzie wszystko dobrze , musi być.
ann.k1 - Ciężki dylemat masz z wyborem stymulacji i w sumie nie wiadomo co wybrać . Mi kiedyś lolitka napisała , żeby sprawdzać pęcherzyki antralne. Czyli jeżeli są minimum 4 to wtedy się stymulować bo wiadomo jak nic nie ma to nawet największe dawki leków nie zdziałają nic. Tyle Ci mogę podpowiedzieć , też mam niskie amh i na pewno ja tak postąpię jak Ci pisałam przy moim podejściu.
Quinnie - Dobrze zrobiłaś że poszłaś do gina , przynajmniej głowa spokojniejsza. Ja mam magnez Hela-Magbe 6 , w sumie nie wiem jaka to dawka bo nie mam pudełka przy sobie ale łykam raz dziennie + zestaw wit i tam też jest magnez
GizaS - Dołączam się do dziewczyn "starych wyjadaczek" jesteśmy tu jesteśmy niestety a korzenie to już na dobre się rozrosły;-). Trzymam kciuki za Twoją bete i nie obraziłabym się jak byś się na ciężarówki w końcu przeniosła bo sama z chęcią bym się tam widziała. :-)
Martaczi - Z całych sił trzymam kciuki za Twojego maluszka. Będzie wszystko dobrze , musi być.
ann.k1 - Ciężki dylemat masz z wyborem stymulacji i w sumie nie wiadomo co wybrać . Mi kiedyś lolitka napisała , żeby sprawdzać pęcherzyki antralne. Czyli jeżeli są minimum 4 to wtedy się stymulować bo wiadomo jak nic nie ma to nawet największe dawki leków nie zdziałają nic. Tyle Ci mogę podpowiedzieć , też mam niskie amh i na pewno ja tak postąpię jak Ci pisałam przy moim podejściu.
Quinnie - Dobrze zrobiłaś że poszłaś do gina , przynajmniej głowa spokojniejsza. Ja mam magnez Hela-Magbe 6 , w sumie nie wiem jaka to dawka bo nie mam pudełka przy sobie ale łykam raz dziennie + zestaw wit i tam też jest magnez
GizaS - Dołączam się do dziewczyn "starych wyjadaczek" jesteśmy tu jesteśmy niestety a korzenie to już na dobre się rozrosły;-). Trzymam kciuki za Twoją bete i nie obraziłabym się jak byś się na ciężarówki w końcu przeniosła bo sama z chęcią bym się tam widziała. :-)
Esiek
Gizas - jeżeli to jeszcze czytasz a nie masz wyników, to pamiętam, że przy Bhcg 200 test o czułości 25 pokazal mi cień cienia cienia
Nie ma @ jest super! Trzymam kciuki!
ann.k - dobrze, że się odezwałaś. Widze w suwaczku, że miałaś teraz przerwaną stymulację. Jaki plan co dalej? Ściskam.
ann.k - dobrze, że się odezwałaś. Widze w suwaczku, że miałaś teraz przerwaną stymulację. Jaki plan co dalej? Ściskam.
BZIUMELKA gratuluję udanego spotkania z dzidzią :-) ja we wtorek mam kolejne i mam nadzieję że wszystko jest ok bo mdłości mi przeszły :-(
GIZAS kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za wszystkie wyjadaczki nieustannie trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&
GIZAS kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za wszystkie wyjadaczki nieustannie trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&
kasik36
Gizas mam dobre przeczucie, ostatnio powiało optymizmem wśród weteranek więc na Ciebie chyba czas najwyższy
Kciuki zaciśnięte :-) O której wyniki?

reklama
Esiek
Dziewczyny na stronie swojej kliniki znalazłam takie info, może Was zainteresuje: In Vitro w ramach badania klinicznego ESPART | Vitrolive
Podziel się: