Cześć dziewczynki
ann.k1 - Ciężki dylemat masz z wyborem stymulacji i w sumie nie wiadomo co wybrać . Mi kiedyś lolitka napisała , żeby sprawdzać pęcherzyki antralne. Czyli jeżeli są minimum 4 to wtedy się stymulować bo wiadomo jak nic nie ma to nawet największe dawki leków nie zdziałają nic. Tyle Ci mogę podpowiedzieć , też mam niskie amh i na pewno ja tak postąpię jak Ci pisałam przy moim podejściu.
Jo.M. wiem, że pęcherzyki antralne są najważniejsze. Problem w tym, że przy tej przerwanej stymulacji na usg w pierwszym dniu cyklu były po 3 na każdym jajniki, a potem z lewego zniknęły a na prawym na leki zareagował jeden. czekam teraz na tel z Novum, jeśli mnie zakwalifikują na wizytę startową to dopytam lekarza a moje wątpliwości.
Esiek u Ciebie za chwilkę połowa ciąży. Pięknie

Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że Ci się udało.
Konkretnego planu co dalej nie ma. W przerwanej stymulacji nie odpowiedziałam na leki, lekarz proponuje na cyklu naturalnym z CLO. Przy moim amh to pewnie będę próbować kilka razy zanim w ogóle uzyskam jakąś komórkę (a jeszcze zapłodnienie i rozwój zarodka:-() bo słabo odpowiadam na ten lek. W dodatku po poronieniu i zabiegu moje endo w połowie cyklu to 4-5 mm. Masakra jakaś.
Strasznie pod górkę jest, a mnie coraz bardziej brakuje sił. Chciałabym zrobić sobie przerwę a nie mogę bo każdy miesiąc zmienia mój organizm na gorsze.
Przepraszam za ten smętny ton...
Czytam forum i kibicuję mocno każdej dziewczynie, która się tu pojawia a potem znika z wysoką betą. Fajnie, że się innym udaje. Zostaje cień nadziei..