reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
CZERWIEC

12: GizaS - wysoka beta
13: dorotav - wyniki kariotypów ??
13: Genna - beta rośnie !!
14: Ewelina.br - pierwsze USG
14: Anulla28 - wizyta przed udanym crio
16: ana_bella - wysoka beta
16: anuszka - udany crio-transfer
16: solostar29 - wizyta przed udanym crio
17: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)
17: Asita - spotkanie z maluszkiem
18: ana_bella - wysoka beta dla kliniki
18: Infinity - wizyta u genetyka + kontrola maleństwa
20: montana 8 - wysoka beta !!
23: kasik36 - wizyta u immunologa

GizaS,
stare wyjadaczki czychają na kolejne podejście w ukryciu, odliczają miesiące, tygodnie, dni do szczęścia. Ja to chyba korzenie zaczynam puszczać :baffled: Trzymam kciuki mocno zaciśnięte. Niech beta będzie wysoka.

Witajcie dziewczynki :-)

GizaS, stare wyjadaczki czychają na kolejne podejście w ukryciu, odliczają miesiące, tygodnie, dni do szczęścia. Ja to chyba korzenie zaczynam puszczać :baffled:

Potwierdzam w 100% :tak: Ja już dawno tu zapuściłam korzenie, ktoś skutecznie czyha nad nami, żebyśmy się nie przeprowadziły na ciężarówki... :baffled: Oby dał sobie spokój :tak:

Pyscek, yplocka - przykro mi, że Wam się nie udało, trzymam kciuki za następne podejście.

genna - i Ty się doczekałaś, gratulacje.

A ja nie śpię od 4:30:sorry:Zrobiłam sikacza-jedna wredna kreska:zawstydzona/y: dziś 12 dpt dwu dniowych maluchów. Test czułości 25, a beta powinna byc już większa:zawstydzona/y:także złudzenia już mi są odebrane. Bo nawet cienia cienia na teście nie ma. Co prawda @ też nie ma ale czuję się jak na nią. Mam cieplo w szyjce macicy, jakoś dziwnie poprukuje i luteina się bardziej wydala niż wcześniej:zawstydzona/y:.O 8 jadę do laboratorium, może mały shoping na zabicie czasu a późnej pójdę na Jasną Górę, co prwda wszytsko już jest przesądzone ale cień nadziei sie tli że może jakiś test kijowaty:confused2:

reklama
GizaS, ogromne kciuki za betę &&&&&
Genna, już pisałam - piękny przyrost, gratuluję serdecznie i uwierz, że zostaniesz mamusią:)

a ja czekam na @ i znowu nie chce małpa przyjść. Chyba rzeczywiście wydłużył mi się cykl przez to wszystko:-(

Do góry