reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pyscek, przykro mi bardzo:-:)-:)-(. Trzymaj się kochana. Twój optymizm i pozytywne nastawienie zasługują na szacunek, jesteś silną kobietą i dasz radę. Oby nie była potrzebna wizyta w szpitalu i żebyś szybko doszła do siebie - przynajmniej fizycznie. Trzymam kciuki i kibicuję ogromnie.
yplocka, daj znać jak się czujesz i jak maleństwa. Oby skończyło się na większej dawce leków i leżeniu przez jakiś czas. Trzymaj się.

tak poczytałam Was i chyba zdecydowałam na wizytę u immunologa, ale przed ostatnim crio jeśli trzeba będzie. Do tej pory nie zrobiłam NK, ale cały czas mam głupią nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby:sorry2:. Jeszcze w sobotę mąż miał taki "fajny" sen, że pojechaliśmy do kliniki na betę - nie wiem czemu tam, no ale ok - i ja zapytałam załamana dlaczego beta ciągle mi 0 wychodzi, a pani się spojrzała na mnie jak na wariatkę i powiedziała, ale pani beta wynosi 5,2 i ciągle rośnie:) Chyba musiałam robić badania w 3dpt, skoro beta taka niska:-D. Oby sen był proroczy:))

reklama
Jestem dziewczyny. W nocy mialam krwotok. Jestem umuwiona do lekarza na 12, ale chyba wiekszych nadziei nie mam. Gdzies sie tli swiatelko, ale.... wczoraj nie bylo sensu jechac do szpitala. Bylam zaopatrzona w progesteron, estrofem, nospe i realanium. W szpitalu nic wiecej by nie zrobili. A ja bym sie tylko zestresowala. Tak przespalam cala noc... i moze to pomoze....

yplocka kochana może ten krwotok był z jakiegoś krwiaka a dzieciątka mają się dobrze. Musisz myśleć pozytywnie. Dzisiaj idziesz do kliniki do doktorka??

genna ale śliczne dzieciątko dostałaś oby teraz z Tobą zostało. Trzymam mocno kciuki za Was :-):-)

Ja na jutro mam wizyte w klinice to będzie 27dpt, mam nadzieję że już zobaczę serduszko albo chociaz zarodeczek:-)

Yplock zatem wielkie kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bziumelka mam nadzieje ze ujzysz swoje piękne dziecię z bijącym serduchem!!!!!
Dziewczyny w tej chwili w pytaniu ma śniadanie na tvp2 jest o surogactwie jak kogoś interesuje

genna niestety nie mogę zobaczyć ale dla mnie to jest ciekawy temat...

yplocka to odrazu daj nam znac co lekarz powiedział. Ja trzymam mocno kciuki i intuicja mi mówi że wszystko jest dobrze i maluch są i mają się dobrze:)

reklama
Hahahahha no rzeczywiście sie dogadalysmy :)
Generalnie zszokowali
Mnie cena za "wynajęcie" brzucha od 30 tys , nawet 80 tys , a za każde kolejne dziecko od tej samej surogatka 20 tys więcej , podali tez przykład zagranicznej kliniki ktora ma foldery i piszą tam ze mogą zapłodnić 2 surogatki bo wiadomo ze nekonecNie sie uda a jak 2 zajdą to to drugie oddadzą komuś innemu a ona sama wybiera od której chce, tak samo ze mogą podać kilka zarodków surogatce i można wybrać ile chce sie dzieci zabrać po urodzeniu a reszta do adopcji pójdzie i to klinika załatwia, była tu mowa o Indiach , dla mnie to szok !!! A i jeszcze ze jak wyjdzie ze dziecko jest niepełnosprawne to nie muszą go brać :/

Do góry