reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pyscek, przykro mi bardzo:-:)-:)-(. Trzymaj się kochana. Twój optymizm i pozytywne nastawienie zasługują na szacunek, jesteś silną kobietą i dasz radę. Oby nie była potrzebna wizyta w szpitalu i żebyś szybko doszła do siebie - przynajmniej fizycznie. Trzymam kciuki i kibicuję ogromnie.
yplocka, daj znać jak się czujesz i jak maleństwa. Oby skończyło się na większej dawce leków i leżeniu przez jakiś czas. Trzymaj się.

tak poczytałam Was i chyba zdecydowałam na wizytę u immunologa, ale przed ostatnim crio jeśli trzeba będzie. Do tej pory nie zrobiłam NK, ale cały czas mam głupią nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby:sorry2:. Jeszcze w sobotę mąż miał taki "fajny" sen, że pojechaliśmy do kliniki na betę - nie wiem czemu tam, no ale ok - i ja zapytałam załamana dlaczego beta ciągle mi 0 wychodzi, a pani się spojrzała na mnie jak na wariatkę i powiedziała, ale pani beta wynosi 5,2 i ciągle rośnie:) Chyba musiałam robić badania w 3dpt, skoro beta taka niska:-D. Oby sen był proroczy:))

reklama
Jestem dziewczyny. W nocy mialam krwotok. Jestem umuwiona do lekarza na 12, ale chyba wiekszych nadziei nie mam. Gdzies sie tli swiatelko, ale.... wczoraj nie bylo sensu jechac do szpitala. Bylam zaopatrzona w progesteron, estrofem, nospe i realanium. W szpitalu nic wiecej by nie zrobili. A ja bym sie tylko zestresowala. Tak przespalam cala noc... i moze to pomoze....

yplocka kochana może ten krwotok był z jakiegoś krwiaka a dzieciątka mają się dobrze. Musisz myśleć pozytywnie. Dzisiaj idziesz do kliniki do doktorka??

genna ale śliczne dzieciątko dostałaś oby teraz z Tobą zostało. Trzymam mocno kciuki za Was :-):-)

Ja na jutro mam wizyte w klinice to będzie 27dpt, mam nadzieję że już zobaczę serduszko albo chociaz zarodeczek:-)

Yplock zatem wielkie kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bziumelka mam nadzieje ze ujzysz swoje piękne dziecię z bijącym serduchem!!!!!
Dziewczyny w tej chwili w pytaniu ma śniadanie na tvp2 jest o surogactwie jak kogoś interesuje

genna niestety nie mogę zobaczyć ale dla mnie to jest ciekawy temat...

yplocka to odrazu daj nam znac co lekarz powiedział. Ja trzymam mocno kciuki i intuicja mi mówi że wszystko jest dobrze i maluch są i mają się dobrze:)

reklama
Hahahahha no rzeczywiście sie dogadalysmy :)
Generalnie zszokowali
Mnie cena za "wynajęcie" brzucha od 30 tys , nawet 80 tys , a za każde kolejne dziecko od tej samej surogatka 20 tys więcej , podali tez przykład zagranicznej kliniki ktora ma foldery i piszą tam ze mogą zapłodnić 2 surogatki bo wiadomo ze nekonecNie sie uda a jak 2 zajdą to to drugie oddadzą komuś innemu a ona sama wybiera od której chce, tak samo ze mogą podać kilka zarodków surogatce i można wybrać ile chce sie dzieci zabrać po urodzeniu a reszta do adopcji pójdzie i to klinika załatwia, była tu mowa o Indiach , dla mnie to szok !!! A i jeszcze ze jak wyjdzie ze dziecko jest niepełnosprawne to nie muszą go brać :/

Do góry