reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jogo a resztę szczepień miałaś już w Warszawie? Wiem że prof M współpracuje z kliniką novum więc może dlatego miałaś taką możliwość by pojechać ze skierowaniem. Dobrze że profesor nie policzył mi za telefon który do niego wykonałam w sprawie umówienia się i ustalenia planu działania ;-) z tym że przez tel mówił że mam się przygotować że od razu położy mnie do szpitala na histero a jak już byłam u niego w terminie który pozwalał na histero to powiedział że tak z dnia na dzień nie może mnie położyć! Po co wtedy obiecywał? Nie musiałabym tyle czekać na wizytę u niego, a czekałam bo czekałam na @ :-/

Miłej niedzieli dziewczyny!!!

reklama
Dziewczynki wracam z kropeczką do domq :) Zobacz załącznik 626927.......mąż był ze mną przy transferze pierwszy raz , widziałam ze sie bal ale jakoś dał radę i powiedział ze bardzo cieszy sie ze mógł ze mną byc i zobaczyć co przechodzę :) i zobaczył jak kropeczką wpada do mamusi :).....a na zdjęciu moje dziecię :) tylko nie wiem do kogo podobne :)

Genna. Kciukasy.

Ja niestety znowu krwawie. Za szybko sie ucieszylam. Tylko tym razem jest to swieza krew i jest jej duzo.

Ostatnia edycja:
Jogo - a nie byłaś Ty czasem na tym szczepieniu w APC - tam takie tanie są szczepionki i profesor udziela konsultacji płatnych przez telefon. U niego jest taka karteczka. Ale to jest miejsce gdzie pracuje prof Tchórzewski a Malinowski pracuje blok obok:)

Smerfeta - u profesora Tchórzewskiego też byłam i uważam, że jeśli macie ANA to ma lepsze postępowanie niż Malina. Zresztą ja drugi raz przy ANA nie zdecydowałabym się szczepić... Jego minusy to to, że jest to starszy Pan i trzeba go nieźle pilnować bo mam wrażenie, że czasem zapomina gdzie skończył. A druga sprawa to jego leczenie też należałoby skonsultować. Sama nie wiem jak rozmawiałam o jego leczeniu z hematologiem to nie bardzo rozumiał o co profesorowi chodzi i niektóre leki mi odradzał, Profesor podpiera się jakimiś badaniami zagranicznymi. Hematolog twierdzi, że nie można tak leczyć pacjentów bo jesteśmy jak króliki doświadczalne...

genna - trzymam kciuki ogromniaście.

yplocka - o Was myślę nieustannie

Ostatnia edycja:
Genna. Kciukasy.

Ja niestety znowu krwawie. Za szybko sie ucieszylam. Tylko tym razem jest to swieza krew i jest jej duzo.

jeśli jest świeża krew, to się nie zastanawiaj, dzwoń do lekarza a najlepiej jedź na IP. Dopóki nie ma świeżej krwi to nie ma powodów do obaw. A jesli już się pojawia to musisz to zbadać!

reklama
Yplock jak tam dzisiaj na horyzoncie? Powiedz maluchom ze tu ciocie sie martwią i zeby sie trzymały dzielnie mamusi!!!!!!!!
DIewczynki dzięki za kciuki :)
Oktavi Ja nie mam żadnego przeczucia , co ma byc to bedzie :) mój M wieczorem pocałować moj brzuch i powiedział żebyśmy słodko spali :) takie to miłosne było :) a tak to mnie pilnuje żebym słodkiego nie jadła , anja uwielbiam :) zadał wczoraj dr mnóstwo pytań i dr popłynął jakbym juz w ciąży była: nie jeść surowego , wędzonego, nie jeść słodkiego , nie pić coli ,a
Jak juz bardzo będę chciała to taką colę zero i wcisnąć do niej cytrynę bi wtedy kiedy czuć smaku słodzika, a
Na dzien dziecka dostaliśmy z M słodycze od moich rodziców i dziadków no i sie zmarnują:) a na dodatek w sobotę zrobiłam ciasto z kaszką manną na peti berach ehhh zabrałam chłopa na transfer to teraz mam :D

Ostatnia edycja:
Do góry