reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anulla nas to raczej nie dotyczy ale chciałam pomóc Jo.M obejść wynik do kwalifikacji :tak:

Labo czyli są laboratoria, które robią jeszcze I generacji, może to będzie rozwiązanie dla Jo.M. Ja myślałam, że I generacji są nowsze :baffled:

Yplocka mój Boże leż kochana, trzymam kciuki :tak:

reklama
Kasik, ja się boję, że jednak ktoś mądry z rządu coś wymyśli i będzie kazał jeszcze raz się kwalifikować. Ja z tymi generacjami się mylę, też myślałam, że skoro I generacja, to jest nowsza:) Może rzeczywiście rozwiązaniem jest poproszenie żeby zaokrąglili do 1 miejsca po przecinku. Ja w swoim laboratorium miałam 0,5 amh, ale nie wiem gdzie było wysyłane i też miałam 1 miejsce po przecinku. Więc może skoro mam 0,73 I generacji, to Jo.M ma rację, że 0,5 odpowiada 0,7 w I generacji.
yplocka, przykro mi, że tak dalej się męczysz. Oby to szybko przeszło i maluszkom nic nie groziło.

Anulla nie strasz mnie bo ja tez na bank bym sie drugi raz nie zakwalifikowala. Mysle, ze to niemozliwe, zeby zrobili cos w trakcie podpisanej umowy. To jak z wiekiem, w dniu kwalifikacji mozna miec 39 lat i 364 dni ;) nazajutrz 40 urodziny a cofnac kwalifikacji nie moga ;)

reklama
Do góry