reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek cała moc dzisiaj z Tobą kochana, niech Twoja wiara i optymizm przyniesie upragnione szczęście :tak::-):tak:

Ewelina dobrze kojarzę, że Ty w salonie kosmetycznym pracujesz?

reklama
Hej Dziewczyny!
Jestem po wizycie u profesora Malinowskiego. Prof stwierdził że jest u nas jakiś problem immunologiczny i zlecił badania, które wczoraj wykonaliśmy. Mam pełno obaw, nie wiem co będzie dalej i przede wszystkim obawiam się tych kosztów. Już wczoraj wydaliśmy prawie 4 tys (razem z kosztami dojazdu) Dobrze że byliśmy po wypłacie ;-)
Mam pytanie do dziewczyn, które również borykają się z problemami immunologicznymi. Jak to wyglądało u Was? Jak lekarze Wam pomogli? A może to był właśnie prof M.? I przede wszystkim jaki jest koszt szczepień, bo rozumiem, że przy problemach immunologicznych leczyć można tylko wlewami i szczepieniami?

Zula_5, Jo.M może jesteście w stanie coś mi podpowiedzieć?

Pyscek, yplocka trzymam za Was kciuki&&&&&&&&

Jeszcze w kwestii AMH o którym pisałyście. W sierpniu 2012 robiłam badania w invicta. Na wyniku jest info że robione testem drugiej generacji, wynik miałam 1,1. Następne badanie AMH robiłam jakoś w sierpniu 2013 w Gamecie, a dokładnie w laboratoriach medycznych bruss. Wynik wynosi 2 ale nie mam tam info jakiej generacji był to test.

Do góry