reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek cała moc dzisiaj z Tobą kochana, niech Twoja wiara i optymizm przyniesie upragnione szczęście :tak::-):tak:

Ewelina dobrze kojarzę, że Ty w salonie kosmetycznym pracujesz?

reklama
Hej Dziewczyny!
Jestem po wizycie u profesora Malinowskiego. Prof stwierdził że jest u nas jakiś problem immunologiczny i zlecił badania, które wczoraj wykonaliśmy. Mam pełno obaw, nie wiem co będzie dalej i przede wszystkim obawiam się tych kosztów. Już wczoraj wydaliśmy prawie 4 tys (razem z kosztami dojazdu) Dobrze że byliśmy po wypłacie ;-)
Mam pytanie do dziewczyn, które również borykają się z problemami immunologicznymi. Jak to wyglądało u Was? Jak lekarze Wam pomogli? A może to był właśnie prof M.? I przede wszystkim jaki jest koszt szczepień, bo rozumiem, że przy problemach immunologicznych leczyć można tylko wlewami i szczepieniami?

Zula_5, Jo.M może jesteście w stanie coś mi podpowiedzieć?

Pyscek, yplocka trzymam za Was kciuki&&&&&&&&

Jeszcze w kwestii AMH o którym pisałyście. W sierpniu 2012 robiłam badania w invicta. Na wyniku jest info że robione testem drugiej generacji, wynik miałam 1,1. Następne badanie AMH robiłam jakoś w sierpniu 2013 w Gamecie, a dokładnie w laboratoriach medycznych bruss. Wynik wynosi 2 ale nie mam tam info jakiej generacji był to test.

Do góry