Jo.M.
Fanka BB :)
Kasik36 - Wiesz co teraz to zgłupiałam , ale byłam przekonana że był napisane 0,5 odpowiada 0,7 robione II generacji. Serio nie wiem już nic. Ale jeżeli jest tak jak mówisz to z moim wynikiem powinnam się załapać. Tylko ten dr widzi wynik 0,68 i nic więcej. Niższy niż 0,7 - do widzenia. Zrobię jeszcze raz amh i raz jeszcze w klinice przeczytam te pismo ponownie i postaram się gdzieś dokładniej czegoś dowiedzieć, tak łatwo mnie nie wykurzą;-). Dzięki za info
Labo75 - Kurcze nigdy nie pomyślałam o zaokrągleniu wyniku. Jak będę w labo to poproszę o to. Dziękuję Ci bardzo
A o tych testach już troszkę poczytałam i faktycznie można sobie zamówić na necie
Asik - Już znalazłam info na temat tych testów. To jest właśnie to . Bardzo bardzo Ci dziękuję
Labo75 - Kurcze nigdy nie pomyślałam o zaokrągleniu wyniku. Jak będę w labo to poproszę o to. Dziękuję Ci bardzo
A o tych testach już troszkę poczytałam i faktycznie można sobie zamówić na necie
Asik - Już znalazłam info na temat tych testów. To jest właśnie to . Bardzo bardzo Ci dziękuję
Ostatnia edycja: