reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój plan jest taki jeśli będę mogła w maju do crio to podchodzimy, jeśli nie pozwolą to zrobie histeroskopie i jeszcze raz drożność jajowodów. A jeśli w maju crio i znowu porażka to histeroskopia i drożność w czerwcu. Teraz po świętach wysyłam mojego na badanie nasienia bo przed IVF było słabe a teraz było napisane że w normie ale będziemy chcieli to potwierdzić. No i pójdziemy do lekarza rodzinnego aby przepisał skierowanie do genetyka na kariotypy bo na to się długo na NFZ czeka a pewnie będzie to kiedyś potrzebne. Zadzwonie też do drugiej kliniki w Łodzi i spytam się jakie oni mają kolejki na rządówke jak krótkie to będe zmieniać.
Aha no i na czerwiec chce wykupić wycieczkę do Tunezji lub Turcji.

Powiedzcie mi jakie mogę zrobić badania z krwi we własnym zakresie aby coś można znaleźć ewentualnego?? Tylko jakieś takie badania nie z najwyższej półki:-)

reklama
Kochane ja z krótkimi życzeniami - życzę każdej z Was takiego króliczka na przyszłe Święta :)

1.jpg lub kilku w wersji bonusowej :-D Anne-Geddes-b-b-s-lapins.jpg ;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 39
  • Anne-Geddes-b-b-s-lapins.jpg
    Anne-Geddes-b-b-s-lapins.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 35
Bziumelka bardzo mi przykro, dobrze że masz mrozaczki więc wracaj po nie szybciutko.

Esiek ja miałam takie bóle brzucha i teraz czasem też się pojawiają, więc to normalne. ja też dziewczynki jeśli mogę to piszę się na zakupy z wami, ale to dopiero za trochę, bo teraz mąż i moja mama by mnie zjedli, mam kategoryczny zakaz i mogę sobie tylko pooglądać, a przedwczoraj byłam w hm i takie piękne niuniusiowate ubranka były że szok. I oczywiście nieomieszkałam odziedzić dwie hurtownie z wozkami i nawt mam faworyta a nawet dwa.:-).
ja tak w zasadzie nie wiem kiedy będzie dobry czas na wyprawkę, może po tym magicznym 26 tyg. ????????? pewnie tyle nie wytrzymam. A i wczoraj emek mi się przyznał że tak myślał że chyba wolałby córeczę hmmmmmm.

kochane ja tez wam zycze takich kroliczkow na swieta w wersji pojedynczej lub mnogiej im wiecej dzieci tym wiecej szczescia:)
257.jpg

puzzle-1000-el-anne-geddes-dzieci-kroliczki_0_b.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SWIAT WIELKANOCNYCH MAMUSKI!!!!!!!!!!!

bez-okazji-jpg.jpeg

Załączniki

• 257.jpg
    257.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 51
  • puzzle-1000-el-anne-geddes-dzieci-kroliczki_0_b.jpg
    puzzle-1000-el-anne-geddes-dzieci-kroliczki_0_b.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 41
  • bez-okazji-jpg.jpeg
    bez-okazji-jpg.jpeg
    45 KB · Wyświetleń: 60
Madzia - pewnie. Rabatu staczy dla wszystkich :) fajne jest to ze te 15% odlicza sie tez od wyprzedazy wiec jak beda przeceny mozna poszalec ;)
Madzia chcesz czekac do 26tyg...co ty babo kto to da rade. ;)
Ja dzis leze bo jeszcze do tego brzucha to biegunka mnie wykancza ;(

powiem wam kochane ze te 9 miesiecy to jest stanowczo za dlugo ciaza powinna trwac okolo 4 maz 5 miesiecy szybciej by zlecialo chociaz niektorzy twierdza ze to zleci nawet nie wiadomo kiedy hehe:) sama mam ochote isc pobuszkowac po sklepach ale sie powstrzymuje niech to wszystko sie wyjasni i unormuje na dobre wtedy bede w pelni sie cieszyc:) hehe zazdroszcze wam bo wy jestescie juz dalej niz ja hehe

reklama
Esiek tak jak Ty masz żandarmów to i ja też pilnują mnie hehe. Ale tak naprawdę to do tej pory nie miałam czasu na latanie po sklepach, ale teraz jak jestem na zwolnieniu to chyba nie dam rady, najwyżej będę się ukrywać. A skąd ta biegunka?

Do góry