reklama
agulla84
Fanka BB :)
jeszcze nie robiłam wczoraj mnie kusiło ale nie pojechałam a jakiego sikacza najlepiej robić o jakiej czułości?
Agulla ja robiłam 10tki ale przy następnym crio mąż powiedział że mi je zabiera bo się tylko niepotrzebnie stresuje. Ja bym na Twoim miejscu się wstrzymała bo jeśli wyjdzie ci jedna kreska to masz doła ale cały czas wierzysz i to takie ch**owe uczucie... Jak już chcesz przed świętami sprawdzić to pojdź jutro na bete. Będzie i tak wcześnie ale już może pokazać jakieś male wartości.
ANULLA ach ta @ zawsze przychodzi nie w czasie :-/ trzymaj się kochana :-*
AGULLA zdrówka życzę :-*
BZIUMELKA ja i tak wierzę że beta będzie wysoka &&&&&&&&&&&
ja w takim razie już tez składam Wam życzenia:
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
i oczywiście tym wystaranym mamusiom pociechy z bobasków a tym starającym się spełnienia marzeń w postaci małych dzidziolków :*
AGULLA zdrówka życzę :-*
BZIUMELKA ja i tak wierzę że beta będzie wysoka &&&&&&&&&&&
ja w takim razie już tez składam Wam życzenia:
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
i oczywiście tym wystaranym mamusiom pociechy z bobasków a tym starającym się spełnienia marzeń w postaci małych dzidziolków :*
Ostatnia edycja:
Esiek
Fanka BB :)
Hej, kobitki trzymam kciuki za wasze bety dzis. Mmm i bziumelka &&&&&&
Loydz - za udany transfer! Kiedy testowanie, chyba jakos w majowke co?
Wiecie ze przez to ze nic mi nie pozwalaja robic w ogole nie czuje swiat. Chcialam cos upiec ugotowac to sie drą, ze dopiero ze szpitala wyszlam. Ehh... jutro tylko pojde jajka poswiecic moze mnie puszcza bo czuje sie jak zakladnik z mezem i mama w roli terrorystow.
Poza tym od wczoraj mam bol brzucha ktory meczyl mnie w nocy, taki delikatny, rozpierajacy moze ciut przypominajacy ten na okres i od tego tez boli mnie krzyz. Mialas ktoras tak moze?
Chcialam sie tez pochwalic ze dzis zaczynam 10 tydzien
Lenka- co do wczorajszej twojej przygody to ja tez wymikam w sklepach z ciuszkami. U nas w Szczecinie to mijam je tylko w HM czy CA ale i tak nie moge sie napatrzec. Tak samo dziala na mnie dzial dziecko w IKEI i zawsze zalowalam ze nie mozna go minac Chyba po prenatalnych juz sobie zaczne pozwalac czasami na male zakupy
Loydz - za udany transfer! Kiedy testowanie, chyba jakos w majowke co?
Wiecie ze przez to ze nic mi nie pozwalaja robic w ogole nie czuje swiat. Chcialam cos upiec ugotowac to sie drą, ze dopiero ze szpitala wyszlam. Ehh... jutro tylko pojde jajka poswiecic moze mnie puszcza bo czuje sie jak zakladnik z mezem i mama w roli terrorystow.
Poza tym od wczoraj mam bol brzucha ktory meczyl mnie w nocy, taki delikatny, rozpierajacy moze ciut przypominajacy ten na okres i od tego tez boli mnie krzyz. Mialas ktoras tak moze?
Chcialam sie tez pochwalic ze dzis zaczynam 10 tydzien
Lenka- co do wczorajszej twojej przygody to ja tez wymikam w sklepach z ciuszkami. U nas w Szczecinie to mijam je tylko w HM czy CA ale i tak nie moge sie napatrzec. Tak samo dziala na mnie dzial dziecko w IKEI i zawsze zalowalam ze nie mozna go minac Chyba po prenatalnych juz sobie zaczne pozwalac czasami na male zakupy
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Mam złe przeczucia. Przez te ostatnie 2 dni miałam tyle stresów, że nie sądzę że kropek miał warunki do zadomowienia się. Wszystko się wali...
Coś czuje, ze juz wszystko pozamiatane... :-(
Do tego dzwoniłam właśnie do embriologa to tylko jednego blastusia mamy :-), drugi nie dał rady :-(
Coś czuje, ze juz wszystko pozamiatane... :-(
Do tego dzwoniłam właśnie do embriologa to tylko jednego blastusia mamy :-), drugi nie dał rady :-(
Esiek ja mam cały czas identycznie. Ból coś jak na @ i tak lekko rozpierający i bóle krzyżowe, praktycznie co dziennie. Do tego jeszcze migreny. Pytałam na prenatalnych czy w 13 tc to jest jeszcze normalne i dr powiedział, że jak najbardziej tak.
H&M i C&A też wczoraj odwiedziłam i z resztą tam zrobiłam zakupy, ale mnie na kolana najbardziej rzucają ciuszki z Zary dla dzieci! Ale to zostawiam dla mojej Kruszyny.. Są niesamowite! Tylko ja się przyzwyczaiłam do oglądania malutkich sukieneczek, teraz muszę się psychicznie przestawić No i gratuluję 10 tygodnia! To już spory sukces
Pani Loyd - zaciskam mocno kciuki za transfer &&&&&&&&
Jo.M - powodzenia na wizycie, czekamy na same dobre wieści!
Bziumelka, mmm - trzymam kciuki za Wasze bety, oby były ogromniaste &&&&&&&&
H&M i C&A też wczoraj odwiedziłam i z resztą tam zrobiłam zakupy, ale mnie na kolana najbardziej rzucają ciuszki z Zary dla dzieci! Ale to zostawiam dla mojej Kruszyny.. Są niesamowite! Tylko ja się przyzwyczaiłam do oglądania malutkich sukieneczek, teraz muszę się psychicznie przestawić No i gratuluję 10 tygodnia! To już spory sukces
Pani Loyd - zaciskam mocno kciuki za transfer &&&&&&&&
Jo.M - powodzenia na wizycie, czekamy na same dobre wieści!
Bziumelka, mmm - trzymam kciuki za Wasze bety, oby były ogromniaste &&&&&&&&
nika13
modlę sie o cud...
Witam dziewczyny.
W niedzielę miałam transfer 3 dniowego zarodka (8B), dzisiaj jest 5dpt. od wczoraj mam silne bóle brzucha które promieniują aż do pleców. Masakra jakaś, nie mam pojęcia co się dzieje. Jak wezmę Nospę to jest ok. W nocy oczywiście wstawanie 2-3 razy wstawanie na siusiu.
Staram sie dużo odpoczywać, ale przecież nie będę ciągle leżeć.
Czy któraś z Was miała podobne objawy? Na betę czekam do następnego tygodnia i prawdę mówiąc liczę na cud.
W niedzielę miałam transfer 3 dniowego zarodka (8B), dzisiaj jest 5dpt. od wczoraj mam silne bóle brzucha które promieniują aż do pleców. Masakra jakaś, nie mam pojęcia co się dzieje. Jak wezmę Nospę to jest ok. W nocy oczywiście wstawanie 2-3 razy wstawanie na siusiu.
Staram sie dużo odpoczywać, ale przecież nie będę ciągle leżeć.
Czy któraś z Was miała podobne objawy? Na betę czekam do następnego tygodnia i prawdę mówiąc liczę na cud.
reklama
Ho ho Esiek przypomnę się jak będzie się zbliżało robienie wyprawki )))))) ale w tej chwili mimo, że lada moment zacznę II trymestr boję się cokolwiek kupować... Nie wiem, kiedy się odważę, ale przypuszczam, ze koło 6 miesiąca
Podziel się: