reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oj ja czuję, że nie będę mieć takich oporów tak długo ale oczywiście wszystko teraz zależy od badań. Jak coś - śmiało.

reklama
Trzymam kciuki za udane wizyty i wysokie bety...

Bziumelka kochana moze nie wszystko stracone jeszcze?;-) trzymam kciuki..

agulla84 kuruj sie.. nie daj sie chorobie !!:-)

Esiek gratuluje 10 tygodnia...:tak:

Tola32 nie mysl tak, dopiero mialas transfer a juz myslisz ze sie nie udalo... mysl pozytywnie !!;-)

mmm czekamy na dobre wiesci...:happy2:

dziewczyny u mnie w pracy kiepsko dziś z internetem, a w domu nie zdołam napisać, więc
życzę Wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt w gronie rodziny i najbliższych. Oby nasze marzenia się spełniły i starania o potomstwo powiodły się w jak najbliższym czasie:tak:.
Dziewczyny, którym się udało - niech Wasze maleństwa w brzuszkach rozwijają się zdrowo i dolegliwości ciążowe nie były dla Was zbytnim obciążeniem:-)

U mnie już wszystko jasne beta <1,2 czyli testy sikane się nie mylą. Mam nadzieję że pozwolą mi podejść do crio już w maju. A maj to mój ukochany miesiąc:-) Może do trzech razy sztuka?? Oby...

No coż takie życie, ważne że chociaż mam jeszcze dwie próby bez kłucia się i tej całej procedury. A jak nie to jeszcze jest trzeci raz z rządowego i wtedy zapładniają chyba wszystkie.

Agulla robiłam 6dpt ale to było wiadomo na 90% że nic nie pokaże i wczoraj czyli 8dpt i to był już dla mnie test mówiący prawie wszystko. Ty powinnaś zrobić w tym 10-11dpt test i wtedy już coś powinno pokazać. Ale wiesz sikańce nie dają pewności ewentualnie domysły.

reklama
Do góry