reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Oj ja czuję, że nie będę mieć takich oporów tak długo ale oczywiście wszystko teraz zależy od badań. Jak coś - śmiało.

reklama
Trzymam kciuki za udane wizyty i wysokie bety...

Bziumelka kochana moze nie wszystko stracone jeszcze?;-) trzymam kciuki..

agulla84 kuruj sie.. nie daj sie chorobie !!:-)

Esiek gratuluje 10 tygodnia...:tak:

Tola32 nie mysl tak, dopiero mialas transfer a juz myslisz ze sie nie udalo... mysl pozytywnie !!;-)

mmm czekamy na dobre wiesci...:happy2:

dziewczyny u mnie w pracy kiepsko dziś z internetem, a w domu nie zdołam napisać, więc
życzę Wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt w gronie rodziny i najbliższych. Oby nasze marzenia się spełniły i starania o potomstwo powiodły się w jak najbliższym czasie:tak:.
Dziewczyny, którym się udało - niech Wasze maleństwa w brzuszkach rozwijają się zdrowo i dolegliwości ciążowe nie były dla Was zbytnim obciążeniem:-)

U mnie już wszystko jasne beta <1,2 czyli testy sikane się nie mylą. Mam nadzieję że pozwolą mi podejść do crio już w maju. A maj to mój ukochany miesiąc:-) Może do trzech razy sztuka?? Oby...

No coż takie życie, ważne że chociaż mam jeszcze dwie próby bez kłucia się i tej całej procedury. A jak nie to jeszcze jest trzeci raz z rządowego i wtedy zapładniają chyba wszystkie.

Agulla robiłam 6dpt ale to było wiadomo na 90% że nic nie pokaże i wczoraj czyli 8dpt i to był już dla mnie test mówiący prawie wszystko. Ty powinnaś zrobić w tym 10-11dpt test i wtedy już coś powinno pokazać. Ale wiesz sikańce nie dają pewności ewentualnie domysły.

reklama
Do góry