reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Trzymam kciuki za udane wizyty i wysokie bety...
Bziumelka kochana moze nie wszystko stracone jeszcze?;-) trzymam kciuki..
agulla84 kuruj sie.. nie daj sie chorobie !!:-)
Esiek gratuluje 10 tygodnia...
Tola32 nie mysl tak, dopiero mialas transfer a juz myslisz ze sie nie udalo... mysl pozytywnie !!;-)
mmm czekamy na dobre wiesci...
Bziumelka kochana moze nie wszystko stracone jeszcze?;-) trzymam kciuki..
agulla84 kuruj sie.. nie daj sie chorobie !!:-)
Esiek gratuluje 10 tygodnia...
Tola32 nie mysl tak, dopiero mialas transfer a juz myslisz ze sie nie udalo... mysl pozytywnie !!;-)
mmm czekamy na dobre wiesci...
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
dziewczyny u mnie w pracy kiepsko dziś z internetem, a w domu nie zdołam napisać, więc
życzę Wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt w gronie rodziny i najbliższych. Oby nasze marzenia się spełniły i starania o potomstwo powiodły się w jak najbliższym czasie.
Dziewczyny, którym się udało - niech Wasze maleństwa w brzuszkach rozwijają się zdrowo i dolegliwości ciążowe nie były dla Was zbytnim obciążeniem:-)
życzę Wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt w gronie rodziny i najbliższych. Oby nasze marzenia się spełniły i starania o potomstwo powiodły się w jak najbliższym czasie.
Dziewczyny, którym się udało - niech Wasze maleństwa w brzuszkach rozwijają się zdrowo i dolegliwości ciążowe nie były dla Was zbytnim obciążeniem:-)
agulla84
Fanka BB :)
bziumelka bardzo mi przykro :-(w którym dniu po transferze robiłaś sikańca?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Agulla robiłam 6dpt ale to było wiadomo na 90% że nic nie pokaże i wczoraj czyli 8dpt i to był już dla mnie test mówiący prawie wszystko. Ty powinnaś zrobić w tym 10-11dpt test i wtedy już coś powinno pokazać. Ale wiesz sikańce nie dają pewności ewentualnie domysły.
reklama
agulla84
Fanka BB :)
ja kupiłam test o czułości 25 to chyba z nim poczekam
Podziel się: