reklama
Hej dziewczyny, mam małego doła, wszystko boli mnie jak na okres, nawet pryszczul chyba się chce "wykluć" na czole - tak mam zawsze przed. W dodatku jakaś grypa mnie bierze, nic mi się kompletnie nie chce. Dlaczego zawsze człowiek ma "pod górkę"?
Loyd ale Ty miałaś dziewczyno przejścia! Dobrze się stało, że trafiłaś do Vitro, tutaj zajmą się Tobą naprawdę bobrzy specjaliści. Dr Bączkowski to bardzo dobry fachowiec. Podobno najlepsza trójka to właśnie lekarze, którzy nas prowadzą: Kurzawa, Sienkiewicz i Bączkowski.
Madzia ja za 3 lata dobiję trzydziestki, a mam w tej ciąży okropne bóle krzyżowe. Paraliżuje mi czasem pośladek, ale chciałam tej ciąży jak niczego innego na świecie, więc nich się dzieje co chce tyle z tego dobrego, że mój M przejął w tym roku całkowicie porządki świąteczne
ja dziś pojechałam odwiedzić koleżankę miesiąc po porodzie, wcześniej po ciuszki dla jej małej (Boże jakie w tych sklepach są cudeńka dla maluszków, myślałam, ze stamtąd nie wyjdę!!!!!), a w tym czasie M odpucował wszystko
Esiek ja też niby już jestem na ciężaróweczkach, ale jakoś tu mi na razie bardziej "swojo". Chyba trzeba czasu, żeby się przyzwyczaić. No i jest tu tyle dziewczyn którym kibicujemy
Mundek nie załamuj się, bóle jak na @ występują często w ciąży, nie ma co się nimi sugerować
Madzia ja za 3 lata dobiję trzydziestki, a mam w tej ciąży okropne bóle krzyżowe. Paraliżuje mi czasem pośladek, ale chciałam tej ciąży jak niczego innego na świecie, więc nich się dzieje co chce tyle z tego dobrego, że mój M przejął w tym roku całkowicie porządki świąteczne
ja dziś pojechałam odwiedzić koleżankę miesiąc po porodzie, wcześniej po ciuszki dla jej małej (Boże jakie w tych sklepach są cudeńka dla maluszków, myślałam, ze stamtąd nie wyjdę!!!!!), a w tym czasie M odpucował wszystko
Esiek ja też niby już jestem na ciężaróweczkach, ale jakoś tu mi na razie bardziej "swojo". Chyba trzeba czasu, żeby się przyzwyczaić. No i jest tu tyle dziewczyn którym kibicujemy
Mundek nie załamuj się, bóle jak na @ występują często w ciąży, nie ma co się nimi sugerować
Ostatnia edycja:
agulla84
Fanka BB :)
dziewczyny co słyszałyście o gyncentrum bo ja oczywiście jestem po tyłach
dzisiaj od rana kusiło mnie jechać na betę ale chyba to było by głupie tak wcześnie
dzisiaj od rana kusiło mnie jechać na betę ale chyba to było by głupie tak wcześnie
agulla84
loyd też biedulko przeżyłaś ja miałam trzy razy pozamaciczną i nie mogłam sobie z tym poradzić a już szczególnie za tym trzecim razem!zadawałam sobie pytanie dlaczego znowu mam takiego pecha przecież to nie może być prawda!!
_Infinity_
Agulla przy 2-dniowym kropku to za wcześnie na betę - moglabyś się niepotrzebnie denerwować ... wg mnie jeżeli chcesz testować wcześniej realny termin to 20.04 a 22.04 powtórka
Ostatnia edycja:
Hej hej :-)
BZIUMELKA kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&
LOYD kciuki za trnasfer żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&
JO.M powodzenia na wizycie :-)
MMM kciuki za wysoką bete jeśli zdecydujesz się ja zrobić dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&
KWIECIEŃ
18: Pani Loyd - udany transfer
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: solostar29 - udany crio transfer
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne
MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne
BZIUMELKA kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&
LOYD kciuki za trnasfer żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&
JO.M powodzenia na wizycie :-)
MMM kciuki za wysoką bete jeśli zdecydujesz się ja zrobić dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&
KWIECIEŃ
18: Pani Loyd - udany transfer
18: Jo.M - wizyta
18: Bziumelka - wysoka beta
18/19: mmm.... - wysoka beta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
22: agulla84 - wysoka beta
22: Asita - podglądanko
22: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
23: solostar29 - udany crio transfer
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
28: Bzibziok - badanie prenatalne
MAJ
5: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
13: dorotav - wizyta u genetyka
14: Esiek - badanie prenatalne
Ostatnia edycja:
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Pani Loyd - &&&&&& za transfer
Jo.M - udanej wizyty
Bziumelka, mmm - &&&&&&& za wysokie bety:-)
A ja dostałam dziś @, zwijam się z bólu, a jutro mam wizytę, chciałam ją odwołać ale nie mam potem kiedy jechać, więc niestety muszę jechać, chociaż to bez sensu skoro nie przygotowuję się do crio
Jo.M - udanej wizyty
Bziumelka, mmm - &&&&&&& za wysokie bety:-)
A ja dostałam dziś @, zwijam się z bólu, a jutro mam wizytę, chciałam ją odwołać ale nie mam potem kiedy jechać, więc niestety muszę jechać, chociaż to bez sensu skoro nie przygotowuję się do crio
reklama
agulla84
obudziłam się dzisiaj taka chora chyba wirus masakra jak ja dzisiaj przeżyje dzień w pracy
Podziel się: